Acqui-niets-ie
5 januari 2022

‘Wat vind je het minst leuk aan ondernemen?’, vraag ik haar. 

‘Acquisitie!’ roept ze meteen, zonder twijfel. 

‘Maar dat komt doordat ik er nu iedere keer zó lang mee bezig ben. Ik heb geen goede offerteteksten liggen dus ik maak iedere keer iets from scratch. Dat kost me zoooo veel tijd. En mijn website ziet er niet uit dus die wil ik ook niet doorsturen.’ Ze trekt haar neus op. 

‘Oké.. maar dat gaan we nu fixen! Als ik je branding op orde hebt, en je hebt kant en klare documenten liggen die je door kan sturen, vind je het dan wel weer leuk?’, lach ik. 

‘Dan wel! Dan kan ik geen nadelen meer bedenken aan ondernemen. Nee serieus! Dan weet ik dat ik iedere opdracht binnen kan halen!’ 

Top! Dan gaan we dat regelen 😉 

Ladies and gentlemen; dit is mijn ideale klant! Een ervaren ondernemer die al keihard aan het shinen is in de praktijk, maar nog niet op papier. Dat is het punt waarop ik mijn dramatische entree maak (I love a big entrance). 

En haar branding wordt ZO TOF 💛 We’re going to knock you off your socks 😁 Stay tuned!

🖖 Paulien

Paulien van Bunnik

Aangenaam, tof dat je een kijkje in mijn hoofd komt nemen! Ik ben fulltime ideeëngenerator, vakidioot en groot fan van marketing, branding en ondernemen. Makkelijker kunnen we het wél maken, én leuker.

Kom je ergens niet uit? Huur mijn hoofd! In 1,5 uur werken we samen aan je positionering, je huisstijl óf je social media strategie. Ik zorg dat je weer lol krijgt in je online zichtbaarheid, zodat je klanten áántrekt. 

Liever kant-en-klaar? Adopteer een kant-en-klare huisstijl! Ready to rumble?

werk-aan-jouw-merk-paulien

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *