Adopteer een huisstijl

De look and feel van maatwerk voor een prikkie

hee psssst

zal ik je een geheimpje verklappen?

Veel ondernemers dénken dat ze weten wat ze tof vinden, maar krijgen dat niet vertaald naar een kloppend totaalplaatje. Je hebt 100 ideeën in je hoofd, maar als je het dan ziet? Nope, that’s not me. Iets op maat laten maken kan een lang proces zijn. Geen tijd? Adopteer dan een kant en klare en tóch unieke huisstijl!

gifje Paulien 1-op-1

Paulien the branding masjien

Regelmatig heb ik visuele brainfarts. Ideeën die ik ineens voor me zie, en die moeten er dan gelijk uit. Of dat nou een random kleurencombinatie is, of een bepaalde stijl: ik móet het dan gelijk even ‘uitproberen’, en voor ik het weet zit ik weer uren in hyperfocus een huisstijl uit te werken.

Een huisstijl waar ik zélf niks mee kan, want ik kan niet iedere maand van huisstijl wisselen (jammer!)

En zo zit ik met een heel archief aan kant-en-klare huisstijlen. Die (al zeg ik het zelf) supertof zijn, want ik kan hier onbegrensd mijn creative crazy de vrije hand geven. En wie weet zit daar nou net DE MATCH voor jou tussen.

De huisstijl waarvan je nog niet wist dat je hem móest hebben

liefde op het eerste gezicht?

Probeer jezelf eens voor te stellen hoe je social media kanalen en bijvoorbeeld je website er uit zouden zien met deze stijlen. Word je daar instant blij van? Laat het me dan snel weten!

De eerste keer dat ik deze actie deelde, werden er gelijk 3 huisstijlen geadopteerd, dus het kan snel gaan. Is hij al weg? No worries, ik heb er nog veel meer klaarstaan, dus stay tuned! Wil je het direct weten als er nieuwe huisstijlen bij komen? Volg me dan op Instagram of LinkedIn!

Wat krijg je dan?

kant en klaar en tóch uniek

Een unieke huisstijl

Ook al koop je een ‘kant-en-klaar’ pakket, het is wél one of a kind. Iedere huisstijl is maar één keer te adopteren, daarna verdwijnt hij van mijn website en is hij all yours.

Maatwerk

Ik maak de huisstijl op maat voor jouw bedrijf en pas het logo aan naar jouw bedrijfsnaam. Wil je één kleur of lettertype aanpassen? Geen probleem, zolang dat niet af doet aan het totaalconcept! We doen daarna nog één correctieronde om je feedback te verwerken. 

Canva-licious

Ik maak alles in Canva. Alle bestanden zijn daarna dus nog uit te breiden, te kopiëren en te bewerken door jou zelf óf bijvoorbeeld door je VA. Stuur gewoon de link door! En extra handig: ik kan zo de eerste keren ook nog met je meekijken. Voor sommige huisstijlen heb je wel een Canva Pro account nodig (ca. €11 per maand).

Wat krijg ik dan allemaal?

Alles wat je nodig hebt om direct te gaan knallen:

 • Een logo en icoon
 • Je eigen brandsheet met o.a. je kleurcodes en lettertypes, handig voor bijvoorbeeld je webdesigner of voor toekomstige uitingen
 • Eén set aan social media sjablonen naar keuze, bijvoorbeeld voor Instagram of LinkedIn, zodat je direct kan gaan posten
 • Alle Canva links, zodat je de huisstijl zelf kunt bewerken en uitbreiden

 

Vind ik heel leuk, kijk maar

if you snooze you loose

You want one? Twijfel dan niet te lang, want weg = weg! Laat het me ook weten als je nog twijfelt, dan houd ik je op de hoogte van andere geïnteresseerden.

MAAR: mijn huisstijlen zijn mijn kindjes, en die laat ik ook niet zomaar door iedereen adopteren 😉 je moet dus eerst nog door de selectiecommissie. Ik wil er van overtuigd zijn dat jij DE match bent qua kernwaarden en stijl, en dat je er klaar voor bent om jezelf BIG en BOLD zichtbaar te gaan maken. Ben jij dat?

quanta costa?

de look and feel van maatwerk voor een prikkie

Ik houd niet van ingewikkeld; ik werk met één tarief. Van nature ben ik een overdeliverer. Als ik eenmaal bezig ben, kan ik losse eindjes niet aanzien. De kans is dus groot dat je er een extra LinkedIn banner of Instagram highlights bij krijgt 😉 of een volledige beeldbank met afbeeldingen en video’s die ik al heb zitten uitproberen bij jouw huisstijl, haha.

Adoptiekosten

€555 excl. btw

 • Een logo en icoon
 • Je persoonlijke brandsheet
 • Eén set aan social media sjablonen naar keuze
 • De Canva links om alles zelf te kunnen bewerken

Extra materiaal

op aanvraag

 • Social media sjablonen voor een 2e platform
 • Een ontwerp voor je website
 • Een presentatie sjabloon
 • Whatever you need!

Hoor je het liever van een ander? Snap ik

Wil je een huisstijl adopteren?

Laat me weten op wie jij verliefd bent geworden

paulien-gesprek-aanvragen

twijfel je nog?

het antwoord op al jouw vragen

dummy
Ik heb al een logo / huisstijl, is dat erg?

Nee hoor, geen probleem, je kunt deze huisstijlen natuurlijk ook gebruiken als aanvulling op je huidige huisstijl. Of we passen je huidige logo zo aan, dat hij matcht met de huisstijl. Twijfels? Stuur me dan gewoon even een berichtje.

Is de huisstijl wel uniek?

Ja zeker! Hier wil ik wel graag twee zaken nader toelichten:

 • Ik ben zelf geen illustrator, ik werk dus met bestaande Canva elementen. Deze elementen an sich zijn niet uniek en kun je vaker tegenkomen online. Máár: doordat ik meerdere elementen combineer, van kleur verander, van vorm verander en op maat maak voor jou, onstaat er een totaalconcept dat wél uniek is.
 • Iedere huisstijl komt maar één keer ter adoptie op mijn site te staan, het is geen template dat meerdere mensen kunnen kopen en toepassen. Na aanschaf is het dus alleen jóuw unieke huisstijl.
Gaat dit me veel tijd kosten?

Nee hoor helemaal niet, ik wil alleen weten of je eventueel nog aanpassingen wil doen aan de huisstijl! Daarna ga ik voor je aan de slag en doen we nog één correctieronde per mail.

dummy
Hoe krijg ik alles aangeleverd?

Je ontvangt je logo en icoon in .svg (vector) en .png formaat, je brandsheet in PDF formaat en voor de templates krijg je van mij de Canva link. Die kun je dus zelf in ieder formaat downloaden! NB: voor een aantal van de huisstijlen heb je een Canva Pro account nodig (ca. €9 per maand), anders moet je per ontwerp dat je download een paar euro betalen!

Wat als ik meer nodig heb?

Geen enkel probleem, of je nou nu of in de toekomst meer communicatie-uitingen nodig hebt: ik maak een back-up van je huisstijl. Ik kan dus makkelijk extra uitingen voor je maken (hierboven vind je mijn tarieven) of met je mee kijken als je ergens niet uit komt! Als je de huisstijl geadopteerd hebt, ben ik altijd nog bereikbaar voor ‘nazorg’ 🙂

Moet ik heel handig zijn met Canva?

Canva is niet ingewikkeld! En de templates die ik je aanlever, zijn makkelijk te bewerken. Je hoeft bijvoorbeeld alleen nog teksten aan te passen of er een foto in te slepen. Kom je er niet uit? Dan maak ik graag een korte videotutorial voor je, want ik vind het ook superleuk om mijn branding straks bij jou voorbij te zien komen!