Aftellen tot je pensioen?
12 januari 2024

Mijn vader zou vandaag 67 geworden zijn, helaas werd hij maar 47.

En ik ben heel benieuwd wat hij zou hebben gedaan; zou hij met pensioen gegaan zijn?

Mijn vader was echt een commerciële vakidioot. Hij hield van het spel van onderhandelen, wel op een integere manier. Met zijn twinkelende ogen en harde bulderlach kreeg hij bijna alles voor elkaar 🙂

In de laatste jaren van zijn leven had hij het plan om te gaan ondernemen; Lodder Financieel Advies! Dat is er helaas niet meer van gekomen.

Maar ik weet zeker dat hij ondernemen net zo fantastisch zou vinden als ik, en dat hij er een succes van zou hebben gemaakt.

Ik denk dus dat hij zeker (parttime) zou zijn blijven werken op zijn 67e, en daarnaast lekker tennissen en overwinteren in Spanje met mijn moeder 🙂

Mede hierdoor vind ik het altijd zo pijnlijk als ik mensen opmerkingen hoor maken als “jeeee weer een jaartje dichter bij mijn pensioen” als ze jarig zijn.

Vind je je werk drie keer ruk? Doe er dan wat aan! Life is too short om je elke dag naar je werk te slepen, het is zo’n groot deel van je leven!

Ik wou dat er wat meer mensen door het leven zouden gaan als mijn vader; met een harde bulderlach alles voor elkaar krijgen in een baan die je tof vindt!

Hoe leuk vind jij je werk? Zou je door blijven werken op je 67e?

Paulien van Bunnik

Aangenaam, tof dat je een kijkje in mijn hoofd komt nemen! Ik ben fulltime ideeëngenerator, vakidioot en groot fan van marketing, branding en ondernemen. Makkelijker kunnen we het wél maken, én leuker.

Kom je ergens niet uit? Huur mijn hoofd! In 1,5 uur werken we samen aan je positionering, je huisstijl óf je social media strategie. Ik zorg dat je weer lol krijgt in je online zichtbaarheid, zodat je klanten áántrekt. 

Liever kant-en-klaar? Adopteer een kant-en-klare huisstijl! Ready to rumble?

werk-aan-jouw-merk-paulien

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *