AI generated artwork als basis voor je huisstijl
6 november 2022

HOLYMOLY wat ik nu weer heb gevonden, dankzij een tof blog van Kitty Kilian: kunst gemaakt door ARTIFICIAL INTELLIGENCE! Ja dat lees je goed.

Op basis van een aantal kernwoorden creëert AI meerdere interpretaties van jouw verzoek. Hier kunnen hele creepy dingen uitkomen, zoals Thor met het hoofd van Dwayne Johnson 🤣 of katten met een vissenstaart, maar dus ook dit soort toffe afbeeldingen (check de video hier).

En mijn hoofd sloeg direct op hol toen ik alle mogelijkheden daarvan zag: uniek beeldmateriaal, geen stockfoto’s meer uit Canva maar op maat gemaakte achtergrondafbeeldingen voor bijvoorbeeld post sjablonen, stories, je website, etc, een volledig unieke beeldbank.

Deze voorbeelden maakte ik voor een paar mensen die reageerden op mijn stories met een paar kernwoorden! Ook benieuwd wat ik voor jou voor me zou zien met AI beeldmateriaal? Reageer dan op deze post met minimaal 3 kernwoorden van jouw bedrijf!

Paulien de branding masjien

Aangenaam! Vakidioot en groot fan van marketing, branding en ondernemen. Makkelijker kunnen we het wél maken, én leuker.

Kom je er niet uit? Ik help je graag met een merk-BOOSTER. Een uur sparren en hypen via Zoom, zodat jij weer zín hebt om met je marketing en branding aan de slag te gaan.

Grondigere aanpak nodig? Dan gaan we voor de merk-OVER! Na een uitgebreide Zoom-sessie geef ik één van je online kanalen een volledige make-over en heb jij een mega beeldbank als aanvulling op je huidige huisstijl. Ready to rumble?

werk-aan-jouw-merk-paulien

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *