AI generated artwork als basis voor je huisstijl
6 november 2022

HOLYMOLY wat ik nu weer heb gevonden, dankzij een tof blog van Kitty Kilian: kunst gemaakt door ARTIFICIAL INTELLIGENCE! Ja dat lees je goed.

Op basis van een aantal kernwoorden creëert AI meerdere interpretaties van jouw verzoek. Hier kunnen hele creepy dingen uitkomen, zoals Thor met het hoofd van Dwayne Johnson 🤣 of katten met een vissenstaart, maar dus ook dit soort toffe afbeeldingen (check de video hier).

En mijn hoofd sloeg direct op hol toen ik alle mogelijkheden daarvan zag: uniek beeldmateriaal, geen stockfoto’s meer uit Canva maar op maat gemaakte achtergrondafbeeldingen voor bijvoorbeeld post sjablonen, stories, je website, etc, een volledig unieke beeldbank.

Deze voorbeelden maakte ik voor een paar mensen die reageerden op mijn stories met een paar kernwoorden! Ook benieuwd wat ik voor jou voor me zou zien met AI beeldmateriaal? Reageer dan op deze post met minimaal 3 kernwoorden van jouw bedrijf!

Paulien van Bunnik

Aangenaam, tof dat je een kijkje in mijn hoofd komt nemen! Ik ben fulltime ideeëngenerator, vakidioot en groot fan van marketing, branding en ondernemen. Makkelijker kunnen we het wél maken, én leuker.

Kom je ergens niet uit? Huur mijn hoofd! In 1,5 uur werken we samen aan je positionering, je huisstijl óf je social media strategie. Ik zorg dat je weer lol krijgt in je online zichtbaarheid, zodat je klanten áántrekt. 

Liever kant-en-klaar? Adopteer een kant-en-klare huisstijl! Ready to rumble?

werk-aan-jouw-merk-paulien

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *