Ben je een godin of een volgzaam schaap??
28 oktober 2022

COME ON WOMAN, GROW A PAIR! Het is tijd om niet meer volgzaam alle tips en tricks van andere ondernemers te volgen. Ik zeg niet dat ze niet weten waar ze het over hebben, je kunt van iedereen iets leren. Maar hun pad is niet jóuw pad.

Je bent geen volgzaam schaap, maar een ondernemer! Je bent ondernemer geworden om je eigen pad te creëren, niet om het gebaande pad te volgen. En om onderweg vooral een hoop lol te maken, toch??

Er is maar één ding dat je móet volgen: je gevoel 😜 Jíj weet waar je goed in bent, en waar je energie uit haalt. Jij voelt aan wanneer je iets MOET posten, niet omdat het algoritme dat zegt, maar omdat het je van het hart móet. Of gewoon omdat je er lol in hebt.

Díe posts doen het het beste, want iedereen die ze leest, vóelt jouw frustratie of enthousiasme.

Dus stop met andere godinnen volgen, en wordt er zelf één. Godinnen volgen geen regeltjes en trucjes, en ze doen al helemaal niks ‘omdat het moet’. Ze doen WHATEVER THEY WANT! En juist daarom zijn ze zo leuk om te volgen.

Let’s have some fun! Enne.. mede godinnen vind je in @hetmarketingwalhalla 😉

Maarre, hier hoef je ook niks mee te doen natuurlijk, whatever you want 😜

Paulien de branding masjien

Aangenaam! Vakidioot en groot fan van marketing, branding en ondernemen. Makkelijker kunnen we het wél maken, én leuker. 

Kom je er niet uit? Ik help je graag met een MINI merkover. Een uur telefonisch sparren en hypen, en ik geef je branding een boost met één ‘merkover’.

Grondigere aanpak nodig? Dan gaan we voor de MEGA merkover! In twee maanden bouwen we je merk from scratch op tot een supertof totaalconcept. Ready to rumble?

werk-aan-jouw-merk-paulien

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.