Ben jij een oefenmodel? Of het echte werk?
5 december 2022

Op mijn 17e had ik nog nooit met iemand gezoend. “Papa, waarom vinden die jongens allemaal meisjes zoals Sánne leuk, ze ís helemaal niet leuk.”

Sanne had met álle jongens uit de 3e klas al een keer gezoend. En óók met de jongen waar ik al maanden verliefd op was, dus ik was het beu.

“Maak je niet zo druk joh”, zei mijn vader. “Zulke meisjes zijn oefenmodellen! Jongens zijn schijterds en op zo’n meisje durven ze af te stappen. Daarna komen ze naar jou als ze klaar zijn voor het echte werk.”

Bahaha, ik kan hier nog steeds om lachen, maar hij had wel gelijk 😜 met mijn liefdesleven kwam het helemaal goed hoor, no worries 😉

En dat advies dat mijn vader míj gaf, geef ik nu aan mijn klanten.

Als jij jezelf als ondernemer niet serieus neemt en iedereen (bijna) gratis helpt; tuurlijk krijg je dan in eerste instantie veel klanten. Maar niemand neemt je serieus.

Ze komen bij jou omdat je de snelste en makkelijkste optie bent, quick and dirty. Maar ze willen niet met je trouwen.

Als ze met jou een eerste ervaring hebben opgedaan, gaan ze daarna naar een ondernemer die zichzelf wél serieus neemt, voor het echte werk.

Helemaal prima natuurlijk als je net bent begonnen met ondernemen, je moet tenslotte ook ervaring op doen. Dus een paar eenmalige flings aan het begin van je carrière zijn natuurlijk dikke prima, maar blijf er niet in hangen!

Tell me: ben jij (zonder het zelf door te hebben misschien) een oefenmodel? Of ben jij het echte werk?

Don’t be a Sanne!

Klaar voor het echte werk? Give me a call!

Paulien de branding masjien

Aangenaam! Vakidioot en groot fan van marketing, branding en ondernemen. Makkelijker kunnen we het wél maken, én leuker.

Kom je er niet uit? Huur mijn hoofd! In een uur geven we je huisstijl een BOOST óf we werken we een marketingconcept uit. Daarnaast organiseer ik bijna maandelijks een BOOSTcamp, waarmee we in groepsverband aan de slag gaan met een onderdeel van je branding!

Ben je zelf totáál niet creatief en heb je echt GEEN idee? Adopteer dan een kant-en-klare huisstijl! Ik laat je zien hoe je deze toe kunt passen op je social media en bijvoorbeeld op je website! Ready to rumble?

werk-aan-jouw-merk-paulien

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *