Ben jij een Verwondernemer?
22 april 2024

Verwondernemer (de; m/v/x; meervoud: verwondernemers)

“1. Een ondernemer die zich onderscheidt door een aanhoudende nieuwsgierigheid en fascinatie voor de wereld om zich heen. Deze persoon combineert de kunst van het verwonderen met ondernemerschap, door constant op zoek te gaan naar unieke, inspirerende en innovatieve manieren om zowel zakelijke als persoonlijke doelen te bereiken.

2. Een individu wiens bedrijfsstrategieën en -praktijken zijn verankerd in authenticiteit en het nastreven van zowel het eigen levensplezier, als dat van iedereen om zich heen.

3. Een anders denkende ondernemer, die door een unieke kijk op de wereld het vermogen heeft om een volledig eigen wereld te creëren en te pionieren. Daarmee wordt de weg vrijgemaakt voor vele anderen die met veel plezier volgen.

Deze persoon staat bekend om het vermogen om alledaagse situaties en details te transformeren in iets bijzonders, waardoor een bron van inspiratie en vernieuwing wordt gecreëerd die mensen aantrekt en boeit.”

Een beetje van mij, en een beetje van Chappie 🤣 ik kan me helemaal vinden in deze definitie van mijn nieuw bedachte woord “de Verwondernemer”.

Wat denk je ervan? Word je ook een Verwondernemer? Ik neem je binnenkort graag mee op reis 💜

Paulien van Bunnik

Aangenaam, tof dat je een kijkje in mijn hoofd komt nemen! Ik ben fulltime ideeëngenerator, vakidioot en groot fan van marketing, branding en ondernemen. Makkelijker kunnen we het wél maken, én leuker.

Kom je ergens niet uit? Huur mijn hoofd! In 1,5 uur werken we samen aan je positionering, je huisstijl óf je social media strategie. Ik zorg dat je weer lol krijgt in je online zichtbaarheid, zodat je klanten áántrekt. 

Liever kant-en-klaar? Adopteer een kant-en-klare huisstijl! Ready to rumble?

werk-aan-jouw-merk-paulien

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *