Branding BOOSTcamp

Een magnetisch merk in 2 weken

Hoe sterk is jouw merk?

Leuker kunnen we het wel maken.. EN makkelijker

Leuren met je aanbod? Nee joh! Creëer zó’n toffe vibe online, dat klanten naar jóu komen. Als jij weet wie je bent, waar je voor staat én wat jou onderscheidt van je vakgenoten, vertaal je dit in no time naar een ijzersterk merk. Dit doen we samen in Branding BOOSTcamp!

Ik help je om jouw enthousiasme voor je werk zichtbaar te maken, in tekst én in beeld. Na deze twee weken heb jij een sterke (en toffe) basis voor je merk staan. Dit zijn een paar van de resultaten van de vorige editie (klik ze aan om ze alle 12 te zien!)

Hoe gaan we dat doen dan?

Van 18 t/m 28 september werken we twee weken aan jouw merk via Zoom en in een besloten Insta account, drie ochtenden per week (ma/wo/do). Geen probleem als je niet bij alle sessies live aanwezig kunt zijn, maar houd er rekening mee dat je in deze twee weken genoeg tijd inplant in je agenda om aan je merk te werken! Een sterk merk heb je niet in 3 uurtjes opgebouwd 😉

Dit is het programma iedere dag:

Half 10: Webinar

Iedere ochtend start ik met een uur live via Zoom over het onderwerp van die dag. Lekker hypen, voorbeelden en al mijn tips & tricks!

Half 11: Doe-het-ZELF

Na de live deel ik een opdracht, met aanvullende tips & tricks! Hiermee kun je lekker zelf aan de slag, met een notitieblok of in Canva.

12 uur: Doe-het-SAMEN

Een uur sámen aan ons merk werken via Zoom! Ik kijk met iedereen minimaal 1x mee en deel mijn scherm, zodat ook de rest feedback kan geven.

Dag 1: wie ben je?

Jouw merkidentiteit is een combinatie van hoe jij jezelf ziet én hoe anderen jou zien. Dit moet met elkaar overeen komen om een sterk merk op te bouwen, we doen een quick scan!

Dag 2: wat doe je?

Is je aanbod in lijn met wat jij het allertofste vindt? En is het voor een potentiële klant die jou nét heeft ontdekt, snel genoeg duidelijk wát je nou precies doet? We gaan kort maar krachtig formuleren wat jouw toegevoegde waarde is.

Dag 3: wat is je vibe?

Welke onderdelen van je persoonlijkheid vertaal je door naar je merkverhaal en huisstijl? Wat heeft de meeste toegevoegde waarde voor je klanten? Deze dag maken we een moodboard van jouw “vibe”.

Dag 4: van moodboard naar beeldbank

Tijd om jouw vibe visueel te maken! Deze dag starten we met je (nieuwe) huisstijl in Canva! In een uitgebreide Canva tutorial laat ik zien hoe ik een huisstijl opbouw, met een hoop voorbeelden van verschillende stijlen.

Dag 5: van beeldbank naar totaalplaatje

Welke visuals heb je nog meer nodig om een consistent en kloppend geheel te maken van jouw huisstijl? Plus een leuke extra waar je een toffe outfit voor nodig hebt 😉

Dag 6: branding BOOST

Tijd om je branding door te trekken naar je socials! Denk aan post-sjablonen, een LinkedIn-header, een nieuwe profielfoto. Ik heb overal sjablonen voor, en kijk met je mee!

Vind ik heel leuk, kijk maar

Wat krijg je allemaal?

Kéiveel kennis 😉

Na deze 12 live sessies (je krijgt ook de opnames) weet je;

 • Wat je merkidentiteit is
 • Hoe je je aanbod begrijpelijk maakt
 • Welke vibe jouw tribe aantrekt
 • De ingrediënten voor een huisstijl
 • Hoe je eenheid krijgt in je huisstijl
 • En tig Canva hacks!

Toffe templates

Naast de live sessies ontvang je van mij ook deze Canva templates;

 • Brand sheet (de visuele samenvatting van je huisstijl)
 • Beeldbank (al je visuele elementen)
 • Insta posts, stories en highlights
 • En een superfijne Instagram test feed waarin je kunt uitproberen

Gezellige groep

Niet alleen feedback van mij, iedereen denkt met elkaar mee!

 • Lekker samen aan de slag en hypen
 • Met iedereen denk ik minimaal 1x individueel mee, ik deel mijn scherm zodat de rest ook mee kan kijken
 • Feedback in kleine subgroepjes
 • Buddies for life 😉

Quanta costa?

Dat ligt eraan hoe snel je bent! 😉 Ik heb plek voor maximaal 30 deelnemers, dus wacht niet te lang!

Vroege vogel:

€250,-

Voor 28 augustus

Late luiaard:

€300,-

Voor 11 september

Fuck, toch FOMO:

€350,-

Na 11 september

gifje Paulien 1-op-1

Doe je gezellig mee?

Samen vertalen we jouw enthousiasme naar een magnetisch merk!

Ik ben Paulien van Bunnik, aangenaam! Serial and not so serious ondernemer sinds 2015. I loooove marketing, branding en ondernemen. Mijn hyperactieve hoofd genereert het ene na het andere idee, voor mezelf maar ook voor mijn klanten, en die ideeën maak ik snel visueel. Ik zorg er vooral voor dat jij weer lól krijgt met marketing.

Hoe? Door jouw enthousiasme voor je werk naar boven te halen, en die zichtbaar te maken! Ik praat snel en veel 😉 maar zorg er ook voor dat jíj je verhaal kunt doen. Ik zit niet in mijn eentje te zenden, iedereen doet en denkt mee!

Hoor je het liever van een ander? Snap ik!

Ben je nou nog niet overtuigd?😜

Misschien staat je antwoord hierbij

dummy
Hoeveel tijd ben ik er aan kwijt?

Zoveel tijd als je zelf wil! Maar eerlijk; het is best intensief, dus ruim er wel wat tijd voor vrij in je agenda 🙂 Ik ben op maandag, woensdag en donderdag live aanwezig met webinars en Q&A’s van half 10 tot half 2. De basis van de opdrachten kun je ook doen in die tijd, maar het is wel heel fijn om er uitgebreider de tijd voor te kunnen nemen en echt twee weken te werken aan een sterke basis van je merk! 

Wat als ik niet alle dagen kan?

Je hoeft niet alle dagen live mee te doen uiteraard! Je krijgt de opnames van alle Zoom-sessies, dus die kun je terugkijken wanneer je wil. Maar; je haalt wel een stuk meer uit de sessies dat je er live bij bent, want dan kun je gelijk je vragen stellen en we kunnen met je mee denken. Maar als je er een paar mist is dat geen ramp. De opdrachten blijven ook gewoon in het account staan, die kun je dus ook in je eigen tempo doen!

Kan ik ook later aanhaken?

Ja zeker, zie ook de vraag hierboven. Al het materiaal blijft in het account staan. Je kunt dus ‘inhalen’ wanneer je wil, maar het is wel heel fijn als je bij zoveel mogelijk sessies live erbij kunt zijn.

Hoe lang blijft het materiaal beschikbaar?

Je houdt toegang tot het Branding BOOSTcamp account tótdat ik weer een nieuwe editie organiseer. Dat kan een maand zijn, kan ook een jaar zijn 😉 Maar die kondig ik weer ruim op tijd aan, dus dan heb je nog tijd om eventuele opdrachten te copy pasten als je die nog wil doen! De Zoom-opnames kun je zelf ook downloaden dan heb je ze voor aaaaaltijd 😉  

dummy
Wat heb ik nodig om mee te doen?

Een notitieboek, een Instagram account en een Canva account 🙂 het handigst is een Canva Pro account want die geeft je een stuk meer mogelijkheden. Het is ook fijn als je al een béétje een idee hebt van waar je heen wil met je merk, we starten in principe from scratch, maar een compleet merk opbouwen in 6 dagdelen is wel een uitdaging 😉

Moet ik handig zijn met Instagram?

Niet per se 🙂 ik maak een besloten Instagram account aan voor degenen die dat gezellig vinden, maar ik deel alle Zoom-links en opdrachten ook per mail!

Moet ik handig zijn met Canva?

Een basiskennis van Canva is wel handig, maar ik laat met schermfilmpjes zien hoe je je huisstijl kan samenstellen, dus dat moet helemaal goedkomen. Kom je ergens niet uit? Dan maak ik met alle liefde even een schermfilmpje extra!

Wat als ik al een huisstijl heb?

Geen probleem, handig juist als je al een basis hebt. We gaan kijken of deze (nog) matcht met je merkverhaal en of je hem puur wil tweaken, of dat je liever helemáál from scratch begint.