Brief aan mijn 25 jaar jongere zelf
9 maart 2023

Lieve Paulien,

14 jaar word je al bijna. Ik ben de 25 jaar oudere versie van jou. Klinkt fakking oud hè, I know. Maar ik kan je geruststellen; dit is echt een topleeftijd! Je zit veel lekkerder in je vel, en je hebt alles bereikt wat je wilde bereiken.

Ik weet dat je je nu nog vooral afvraagt of jongens je überhaupt leuk vinden, maar die zijn allemaal nog een kop kleiner joh. Jouw tijd komt na de middelbare school 😉 echt! Want inmiddels;

– Heb je een superlieve man en de twee leukste kindjes, een jongen en een meisje. Precies zoals je ze nu voor je ziet; met donker haar, blauwe ogen en roze wangetjes.
– Woon je in een überschattig dijkhuisje
– Heb je niet één eigen bedrijf, je zit inmiddels zelfs aan je tweede en derde bedrijf
– Heb je een klein maar fijn clubje familie en vrienden om je heen verzameld
– En heb je eindelijk je haar een keer roze geverfd, schijterd 😉

Life is good! En daar was je natuurlijk niet van de een op de andere dag.

Je bent eerst nog wat rotte appels tegengekomen voordat je je huidige man leerde kennen.

Je hebt overspannen thuis gezeten voordat je eindelijk echt jóuw ding vond en ondernemer werd.

En je hebt helaas ook meerdere mensen verloren waar je heel veel van hield.

Maar daardoor weet je nu ook, dat je álles aan kan. En daardoor leerde je ook al heel jong, dat het in dit leven niet draait om veel geld verdienen en om een hoop te ‘hebben’.

Waar het wél om draait? Juist om die kleine momenten, die geluksmomentjes met familie en vrienden. Op een luchtbedje in zee dobberen. ‘s Avonds na het eten UNO spelen. Samen op de bank een film kijken.

Ik heb daarom maar één advies voor je; geniet van iedere minuut! Je hoeft je nergens zorgen over te maken, you got this. Het enige waar je een structureel tekort aan hebt, is tijd 😁

Dus creëer zoveel mogelijk tijd en ruimte om te doen waar jij blij van wordt, met de mensen waar jij blij van wordt. That’s it! 💛

Liefs van jezelf!

PS als iemand anders dit leest ben ik benieuwd; wat zou jij je jongere zelf als advies geven?

Paulien van Bunnik

Aangenaam, tof dat je een kijkje in mijn hoofd komt nemen! Ik ben fulltime ideeëngenerator, vakidioot en groot fan van marketing, branding en ondernemen. Makkelijker kunnen we het wél maken, én leuker.

Kom je ergens niet uit? Huur mijn hoofd! In 1,5 uur werken we samen aan je positionering, je huisstijl óf je social media strategie. Ik zorg dat je weer lol krijgt in je online zichtbaarheid, zodat je klanten áántrekt. 

Liever kant-en-klaar? Adopteer een kant-en-klare huisstijl! Ready to rumble?

werk-aan-jouw-merk-paulien

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *