Cliché maar true; love what you do!
10 juli 2023

“Gatver, ik heb echt geen zin om weer aan het werk te gaan.”

Ik hoor dit zo vaak, op zondagavond of aan het eind van de vakantie. Laatst zei een vriendin zelfs; “Ja maar niemand vindt zijn werk toch écht leuk?”

O MY GOD! Ik voel dan gewoon plaatsvervangend verdriet.

Op mijn werk kom ik bij van mijn vakanties 🤣

Tuurlijk vind ik vakantie en weekend heerlijk, die quality time met mijn fam. Daar geniet ik intens van, ik zit dit ook te schrijven naast het zwembad in het zonnetje 😉 love it!

Maar ik raak óók snel overprikkeld als we 3 weken met z’n 4en in een caravan zitten, en kan dan niet wachten om al mijn nieuwe ideeën weer uit te werken in mijn eigen roze kantoortje.

En dat gun ik iedereen, dat je je werk zó leuk vindt dat je iedere maandagochtend weer staat te trappelen.

Kunnen we mijn vriendin alsjeblieft laten zien dat er een helebóel mensen zijn die hun werk fantastisch vinden? Let me know in de comments!

Life is short, make it sweet! 💛

Paulien van Bunnik

Aangenaam, tof dat je een kijkje in mijn hoofd komt nemen! Ik ben fulltime ideeëngenerator, vakidioot en groot fan van marketing, branding en ondernemen. Makkelijker kunnen we het wél maken, én leuker.

Kom je ergens niet uit? Huur mijn hoofd! In 1,5 uur werken we samen aan je positionering, je huisstijl óf je social media strategie. Ik zorg dat je weer lol krijgt in je online zichtbaarheid, zodat je klanten áántrekt. 

Liever kant-en-klaar? Adopteer een kant-en-klare huisstijl! Ready to rumble?

werk-aan-jouw-merk-paulien

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *