Creëer je eigen bubbel online
26 maart 2023

Creëer je eigen droomwereld, online kan alles! Je Instagram feed, je website, je LinkedIn profiel; het is volledig jouw feestje, een wereld zonder kaders.

Waarom zou je vasthouden aan wat je al die anderen ziet doen? Ik hoor het zo vaak bij klanten; “Ik vind háár stijl heel tof, kun je voor mij ook zoiets maken?” Nou eh.. nee! 😉

Vind lekker je eigen stijl! Ga eens helemaal los met een moodboard. Verzamel eens geen “branding voorbeelden”, maar gewoon puur kleuren en afbeeldingen die een vibe hebben die jij tof vindt.

Ik ben de laatste tijd bijvoorbeeld helemaal into deze kleurencombi; hardroze, koel paars en fel aqua. Met toffe glans of licht effecten. Tíkkeltje mysterieus, knalt je scherm af en lekker kleurrijk. Ik zat net weer eens in de krochten van Canva en zat alweer half in dromenland.

So tell me; hoe ziet die ideale wereld van jou eruit? Vol met bloemen? Tompoucen? Lammetjes? Cactussen? Het kan allemaal 😆 whatever makes you happy.

Maar probeer eens schijt te hebben aan wat anderen doen en wat de trends zeggen.

Creëer je eigen bubbel. Waar jíj je helemaal thuis voelt, en waar anderen meteen denken ‘wow lekker, híer wil ik meer van!’

Goodluck! En happy sunday 😁

Paulien van Bunnik

Aangenaam, tof dat je een kijkje in mijn hoofd komt nemen! Ik ben fulltime ideeëngenerator, vakidioot en groot fan van marketing, branding en ondernemen. Makkelijker kunnen we het wél maken, én leuker.

Kom je ergens niet uit? Huur mijn hoofd! In 1,5 uur werken we samen aan je positionering, je huisstijl óf je social media strategie. Ik zorg dat je weer lol krijgt in je online zichtbaarheid, zodat je klanten áántrekt. 

Liever kant-en-klaar? Adopteer een kant-en-klare huisstijl! Ready to rumble?

werk-aan-jouw-merk-paulien

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *