Creëer ruimte om te creëren
26 oktober 2023

“Ik heb zó veel toffe ideeën in mijn hoofd die ik wil uitwerken, maar ik heb er geen tijd voor.”

Kwestie van prioriteiten, darling!

Ik snap het helemaal; je hebt het druk met klantwerk, je hoofd loopt over en je vindt het nú al lastig om een goede balans te vinden tussen werk en privé.

Maar als je iets écht graag wil, dan máák je daar tijd voor.

Want eens; je hebt tijd en – vooral – ruimte nodig om iets nieuws te kunnen creëren.

Start dus eens met een kritische blik op je agenda; waar heb je het nu écht zo druk mee? Is alles wat je doet noodzakelijk?

Ik dénk heel vaak dat ik het druk heb, maar zit dan 50% van de tijd uitstelgedrag te vertonen omdat ik een vol hoofd heb, en niet weet waar te beginnen.

Ik creëerde voor mezelf meer ruimte, door mijn hoofd létterlijk meer ruimte te geven.

Door het bos in te gaan. Door prioriteiten te stellen. Door na te denken over waar ik nou écht blij van word en door daar iedere dag een klein stapje naartoe te maken.

Want door iedere dag een klein stapje dichter bij je toffe idee te komen, groeit je enthousiasme en daardoor ook de kans dat je het gewoon voor elkaar gaat krijgen.

Creëer ruimte om te creëren.

Wat houdt jou nog tegen?

Paulien van Bunnik

Aangenaam, tof dat je een kijkje in mijn hoofd komt nemen! Ik ben fulltime ideeëngenerator, vakidioot en groot fan van marketing, branding en ondernemen. Makkelijker kunnen we het wél maken, én leuker.

Kom je ergens niet uit? Huur mijn hoofd! In 1,5 uur werken we samen aan je positionering, je huisstijl óf je social media strategie. Ik zorg dat je weer lol krijgt in je online zichtbaarheid, zodat je klanten áántrekt. 

Liever kant-en-klaar? Adopteer een kant-en-klare huisstijl! Ready to rumble?

werk-aan-jouw-merk-paulien

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *