#dankbaar, etc 😉 Fijne kerst!
22 december 2023

Ben ik dit jaar wél zo attent geweest om kerstkaarten of attenties te sturen? NOPE! 😂

Ik had een heel leuk plan om jullie allemaal van die hartjes te sturen die je warm kunt maken door iets te knikken in het midden, met de boodschap “Ik draag je een warm hart toe”. Lief hè? Ja was leuk geweest 😂

Dus visualiseer maar gewoon dat je dat hartje van me hebt gekregen. Ja jij ja, you know who you are.

Jij, leukerd, waarmee ik zoveel gezellige DM gesprekken heb gevoerd dit jaar. Jij die met me mee hebt gedacht over mijn bedrijf. Jij die ík heb mogen helpen met jóuw bedrijf. Of gewoon, waar ik gezellig mee heb gelachen en gekletst.

Ik ben zo blij met jullie allemaal in mijn ondernemersbubbel, I know ik word altijd lekker gezapig van de kerstdagen maar ik meen het wel; door jullie kan ik het werk doen waar ik megablij van word. Ik heb écht de leukste klanten en ook écht de leukste ‘collega’s’.

Kan niet wachten om er volgend jaar weer zo’n topjaar van te gaan maken. Voor nu wens ik jullie allemaal een warme, gezellige kerst, waarin je de ruimte voelt om te ontspannen én de ruimte om te genieten van de kleine dingen in het leven.

Ik ben heel blij met je! Maar je krijgt dus niks. Tsja. Beter voor het milieu hè, daar houden we het maar op!

I’m signing off tot januari, liefs! 💜

Paulien van Bunnik

Aangenaam, tof dat je een kijkje in mijn hoofd komt nemen! Ik ben fulltime ideeëngenerator, vakidioot en groot fan van marketing, branding en ondernemen. Makkelijker kunnen we het wél maken, én leuker.

Kom je ergens niet uit? Huur mijn hoofd! In 1,5 uur werken we samen aan je positionering, je huisstijl óf je social media strategie. Ik zorg dat je weer lol krijgt in je online zichtbaarheid, zodat je klanten áántrekt. 

Liever kant-en-klaar? Adopteer een kant-en-klare huisstijl! Ready to rumble?

werk-aan-jouw-merk-paulien

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *