kort maar krachtig

hee psssst

vind je het nog wel leuk?

Veel ondernemers zien hun marketing als een moetje. Je business coach zegt dit, je marketing coach zegt dat. Maar je MOET helemaal niks, behalve doen wat jij leuk vindt. Want enthousiasme is aantrekkelijk, en dat kun je niet faken! 

gifje Paulien 1-op-1

Paulien to the rescue

In een uur bedenken we samen hoe jij je marketing weer LEUK gaat vinden, en daarna geef ik je branding een lekkere boost met één MERKover.

Of het nu gaat om je LinkedIn profiel of sjablonen voor je posts; in no time heb ik iets gemaakt, waar jij al een maand mee zat te pielen. En kun je weer trots zijn op je eigen merk!

Met de rest ga je zelf aan de slag, met mij als cheerleader!

hoe doen we dat?

kort maar krachtig

1: Aanvraag

Vul het formulier in, laat me weten waar je vastloopt. Hoe concreter hoe beter! Je kunt zelf een tijdstip inplannen in mijn online agenda.

2: Quickscan

Voordat we bellen, doe ik een vooronderzoek. Waar liggen gemiste kansen? Zo kan ik je gelijk tips geven voor quick wins!

3: Let's talk!

Een uur lang tips, vragen stellen en hypen! We maken samen een concreet plan welke uiting ik een MERKover geef en waar je zelf mee aan de slag gaat.

4: Mijn idee

Uit mijn notities filter ik de rode draad. Deze vertaal ik naar een concreet plan. Binnen 1 week stuur ik je mijn idee voor jou en een eerste concept.

5: Uitwerken

Ben je helemaal aan boord? Dan ga ik aan de slag met de MERKover van één van jouw communicatie-uitingen! Meer nodig? Bijboeken kan altijd 😉

Welk deel van je branding gaan we boosten?

whatever you need

Geef mij een voorzetje en ik zit tot diep in de nacht in de krochten van Canva. Hier kan ik al mijn enthousiasme in kwijt, het liefst zit ik de hele dag mooie dingen te maken. Denk bijvoorbeeld aan:

Basis huisstijl

Ben je startend ondernemer en heb je snel iets nodig? Ik kan je helpen met:

 • Een basis huisstijl: logo, kleurcodes en lettertypes
 • Een beeldbank (met patronen of foto’s in je huisstijl), bijvoorbeeld als achtergrondafbeeldingen voor je posts of voor je website
 • Of kijk eens bij mijn kant en klare huisstijlen die je kunt adopteren

LinkedIn

Zakelijk, saai en ingewikkeld? Nee man! I love LinkedIn! De mogelijkheden op dit platform zijn eindeloos, bijna al mijn opdrachten komen ‘vanzelf’ uit LinkedIn, zonder acquisitie. Ik kan je bijvoorbeeld helpen met:

 • Een make-over van je profiel, in tekst en beeld
 • Een set post sjablonen in je huisstijl
 • Een PDF brochure die je onder ‘Uitgelicht’ kunt zetten

Instagram

Als je ergens los kunt met je branding, dan is het wel op Instagram. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Een set post sjablonen in je huisstijl
 • Een set sjablonen voor je stories
 • Je aanbod vertaald naar highlights in je huisstijl

Documenten

Je maakt pas écht een professionele indruk met je huisstijl als je hem óveral consistent doorvoert. Ik help je graag door hem door te voeren naar:

 • Een presentatiesjabloon
 • Een offertesjabloon
 • Een correspondentie-set (briefpapier, factuur, e-mailhandtekening)

 

Vind ik heel leuk, kijk maar

gebruik op eigen risico

Paulien van Bunnik is geen mens, ze is een tsunami. Ze is één grote golf enthousiasme, hartelijkheid, inlevingsvermogen en creativiteit. Plus: ze analyseert razendsnel.

Dus vóór je het weet zet ze je profielfoto, je bedrijfsnaam, je tagline, je uitstraling, je huisstijl, je website én je leven op zijn kop. Ze vist zó uit wat je doet, wat je sterke kanten zijn, en hoe je die het best kunt presenteren. En vervolgens voert ze een rebranding in een noodtempo voor je uit.

Het ziet er makkelijk uit, en voor haar IS het ook makkelijk 😉 Ze weet precies waar ze het over heeft. En ze kan het uitstekend uitleggen.”

Kitty Kilian, De Blogacademie

quanta costa?

niet de goedkoopste maar wel de snelste

Ik houd niet van ingewikkeld; ik werk met één tarief. Van nature ben ik een overdeliverer. Als ik eenmaal bezig ben, kan ik losse eindjes niet aanzien. Je krijgt dus altijd meer dan waar je om gevraagd hebt! Ik bied een 100% ‘niet goed, geld terug’ garantie, maar die heeft nog nooit iemand gebruikt 😉

de MINI merkover

€1000 excl. btw

 • 1 uur samen brainstormen
 • Eén MERKover op maat voor jou: denk aan een set Canva sjablonen, optimalisatie van je social media, redigeren van een tekst, een make-over van je logo, whatever you need!

extra materiaal

€500 excl. btw / stuk

 • Voor elke extra communicatie-uiting
 • Maatwerk uiteraard ook mogelijk
 • Nu én in de toekomst; ik heb jouw merkmateriaal bij de hand, dus kan snel schakelen

Hoor je het liever van een ander? Snap ik.

Kun je een MINI merkover gebruiken?

Laten we gewoon ff bellen

paulien-gesprek-aanvragen

twijfel je nog?

het antwoord op al jouw vragen

dummy
Ik heb al een logo / huisstijl, is dat erg?

Helemaal niet! Geen enkel probleem om verder te werken vanuit een bestaande huisstijl. We kijken samen of deze (nog) matcht met je merkverhaal en de uitstraling die we neer willen zetten.

Gaat dit me veel tijd kosten?

Nee hoor helemaal niet, we bellen één uur en daarna ga ik voor je aan de slag! Daarna doen we nog één correctieronde per mail.

Werk je ook met startende ondernemers?

Ja zeker! Mijn MEGA merkover is alleen voor ervaren ondernemers die klaar zijn voor the next level, maar de MINI merkover is er voor iedereen met een branding vraagstuk!

Kunnen we ook videobellen?

Liever niet! Tijdens ons gesprek zit ik óf druk mee te typen en ondertussen jouw communicatie-uitingen te bekijken, óf ik loop even een rondje als je echt met een ingewikkeld vraagstuk komt. Video vind ik alleen maar afleiden van de inhoud, uiteraard geen probleem om eerst even te videobellen als je er een gezicht bij wil hebben, maar je ziet mijn hoofd ook al tot in den treure op deze site haha!

dummy
Hoe krijg ik alles aangeleverd?

We kijken samen wat voor jou het handigst werkt! Alles moet voor jou vooral makkelijk bewerkbaar zijn, ik werk dus meestal óf in Office 365 (Word / PowerPoint / Excel) óf in Canva. Geen probleem als je hier nog geen account voor hebt, die kun je gratis aanmaken.

Heb ik iets nodig voordat we starten?

Qua branding; nee, we starten helemaal from scratch. Wat je wél nodig hebt, is een goed beeld van waar je goed in bent en waar je naartoe wil met je bedrijf. Als je dienstverlening nog niet concreet genoeg is, zijn we tijdens de brainstorm alleen bezig met het vormgeven van je bedrijf in plaats van je merk! En hoewel ik business coaching ook erg leuk vindt, ligt mijn expertise toch echt meer in branding 😉

Wat als ik niet 100% achter het resultaat sta?

Dat gaat niet gebeuren! Branding is een zoektocht, en we tweaken net zo lang tot het klopt. Soms duurt dit even, maar bij íedere ondernemer komt dat moment dat je ineens denkt; dit is hem! Maar als het je geruststelt: als je niet tevreden bent, krijg je je geld terug. 100%!

Wanneer kunnen we bellen? 😊

Haha I thought you’d never ask! Als je mijn formulier invult, stuur ik je een link naar mijn agenda en kun je zelf een tijdstip uitkiezen. De MINI merkovers doe ik op woensdag en donderdag om 11 uur en 13 uur. Lukt dit echt niet? Dan zoeken we samen een ander tijdstip.