de Verwondernemers

Waarom moeilijk doen als het samen kan?

We hebben een clubje opgericht voor mensen met een vrolijk gezicht

Kom je erbij?

Haha okee een vrolijk gezicht is niet de enige voorwaarde.. maar wel een belangrijke 😉 bij de Verwondernemers vind je een verzameling blije ondernemers, die zichzelf niet al te serieus nemen, maar hun bedrijf des te meer. 

Ondernemers die anders denken. Die anders durven te dóen. Die hun gevoel volgen in alles wat ze doen. Die hun eigen pad creëren in ondernemersland, in plaats van de gebaande paden te volgen. Pionieren!

Follow the leader! Jezelf dus.

Dit is geen community met mij on top en de rest die mijn instructies opvolgt. Ik wil geen volgers in een groepie 😉

Wat ik wél wil, is een verzameling leaders of the pack. Die er puur bij zitten voor de gezelligheid, om geïnspireerd te worden, om accountability te hebben, en om andere leaders of the pack te ontmoeten.

Hoe gaan we dat doen dan?

CreatieClub

Iedere maandag* van half 11 tot 12, geven we de week een kickstart, 1,5 uur via Zoom. Wat zijn je plannen? Wat voor content ga je maken deze week? Heb je nog toffe ideeën voor acties of nieuw aanbod? Kortom; samen mooie dingen maken.

Loop je even vast of nul inspiratie? Dan denken we met je mee. Met een toffe titel, contentidee of een Canva voorbeeld slingeren we je weer lekker aan!

Verwonderdagen

Eén keer per maand organiseer ik een live Verwonderdag. Een dag waarin we samen op Verwondertour gaan, naar iets waar je zelf niet snel heen zou gaan. Denk; een indoor playground, een interactieve tentoonstelling, een rollerdisco, een pretpark. Je zintuigen prikkelen, inspiratie laten borrelen. Spelen, experimenteren, genieten. 

Ik regel de setting, je betaalt zelf alleen de entreekosten, nothing more. Ik hoef er niks op te verdienen, ik heb gewoon zin in iedere maand een leuk uitje 😂 met een hoop toffe ondernemers!

Makerklas

Eén keer per maand (of meer, maar net waar ik zin in heb ;)) plan ik een online Makerklas. Een masterclass voor online makers, over één specifiek onderwerp. Hoe maak je van je LinkedIn profiel je eigen feestje? Wat kan je allemaal met foto’s in Canva? In welke andere vormen kun je je aanbod gieten?

Verzoekjes zijn welkom! De Makerklassen zijn 1 à 1,5 uur, en alleen als Verwondernemer kun je er live bij zijn. Lijkt me supertof om steeds één van jullie als casus te behandelen, dus je kunt er ook zomaar een gratis make-over uit halen 😉

Vind ik heel leuk, kijk maar

Kort samengevat; wat krijg je allemaal?

Vooral een hoop gezelligheid, inspiratie, accountability, ideeën en mogelijk nieuwe samenwerkingen. Maar ook;

CreatieClub

1x per week via Zoom

Verwonderdagen

1x per maand live

Makerklassen

(minimaal) 1x per maand via Zoom

gifje Paulien 1-op-1

Doe je gezellig mee?

Ook dit is natuurlijk nog één groot experiment, and I love it

Ik houd van uitproberen, trial and error.  Daarom doe ik dit als pilot, van 1 september tot 1 maart.

Geen ingewikkelde abonnementsconstructies; je doet mee of niet 😉 daarna evalueren we samen in welke vorm we verder gaan.

De kosten: €22,22 excl BTW per maand, die je in één keer afrekent voor de pilot, dus €133 excl BTW voor een halfjaar. Koopje toch? 

Als je het aandurft, meld je dan aan via onderstaande knop! Je ontvangt van mij dan een e-mailbevestiging en je krijgt toegang tot het besloten Instagram account (@deverwondernemers).

Dit zeggen mijn klanten over mij 💜

Ben je nou nog niet overtuigd?😜

Misschien staat je antwoord hierbij

dummy
Hoeveel tijd ben ik er aan kwijt?

Dat bepaal je helemaal zelf! Aanwezigheid is uiteraard niet verplicht. Maar als je overal bij wil (en kan) zijn, is het 1,5 uur per week CreatieClub, één uur per maand een Makerklas en één dag(deel) per maand een Verwonderdag!

Op welke dagen vinden de meeste dingen plaats?

De Creatieclub is standaard op maandag, ik vind het wel zo lekker om daar de week mee te starten. De Makerklassen en Verwonderdagen zullen vooral op woensdagen plaatsvinden, of wellicht af en toe een Verwonderávond doordeweeks 😉 Als ik meerdere opties heb, zal ik een datumpoll in de stories gooien. Maar kun je vrijwel nooit op maandagen en woensdagen? Dan heb je er misschien niet zoveel aan! Stuur me gerust een berichtje om te overleggen.

Kan ik ook later aanhaken?

Ja hoor, geen probleem! Je hoeft er niet de hele Zoom meeting bij te zijn, als je een halfuurtje wil aanhaken is dat ook helemaal prima.

Krijg ik ook opnames achteraf?

Van de Makerklassen wel ja! De CreatieClub is vooral een co-workuurtje dus dan zie je alleen mensen achter hun laptop werken, niet heel inspirerend haha! 

dummy
Wat heb ik nodig om mee te doen?

Je hebt niet per se iets nodig, al is het handig als je een laptop met webcam hebt voor de Zoom-sessies 🙂

Moet ik een Instagram account hebben?

Niet per se 🙂 ik maak een besloten Instagram account aan voor degenen die dat gezellig vinden, maar ik deel alle Zoom-links en data ook per mail! Wél vraag ik via Instagram ook regelmatig om feedback of laat ik jullie mee stemmen over Verwonderdagen of data, dus daarvoor kan het wel leuk zijn om het Instagram account ook te volgen!

Kan ik ook in delen betalen?

Nog niet! Omdat dit nog een pilot is, wil ik nog geen ingewikkelde abonnementsconstructies opzetten. Je betaalt nu dus in één keer voor een halfjaar. Daarná (dus vanaf 1 maart) wil ik wel een abonnementsvorm met maandelijkse betalingen opzetten.

Kan ik ook eerder dan 1 maart ermee stoppen?

In principe niet, je schrijft je nu in één keer in voor de gehele pilot tot 1 maart. Maar merk je nu dat je er bijna nooit bij kunt zijn bijvoorbeeld, stuur me dan even een berichtje dan komen we daar samen wel uit!