Doe MEER met MINDER!
22 augustus 2023

Doe MEER met MINDER! Ik kondigde gister aan dat ik de bezem door mijn bedrijf haal, ik ga minder doen en de focus komt meer te liggen op 1-op-1 Huur mijn Hoofd sessies!

Daarin help ik jou met;

– minder denken, meer dóen
– minder trekken, meer aantrekken
– minder regels, meer intuïtie
– minder stress, meer fun
– minder afwachten, meer impulsiviteit
– minder wolligheid, meer eenvoud
– minder ruis, meer helderheid
– minder materialistisch, meer tevredenheid
– minder trends, meer JIJ

Oftewel; terug naar de kern van wat jij het allertofste vindt, en daar een bedrijf en leven omheen bouwen dat 100% past bij JOU.

Eerst MINDER (schrappen) & dan MEER (have fun!)

Mijn dienstverlening is nog in ontwikkeling, maar ik denk eraan om dit te gaan verdelen in MINDER en MEER sessies, afzonderlijk of gecombineerd af te nemen 😁 maar allebei met de Paulien Powerrrrr die je gewend bent!

En ik zoek nog naar een goeie functietitel voor mezelf die ik daar aan kan koppelen, heb jij toffe suggesties??

Ik dacht bijvoorbeeld aan je MEER-met-MINDER-mentor (ja ik houd van alliteratie 🤣) maar wie weet heb jij een veel toffere. Ik ga meer richting life coaching en business coaching maar dat vind ik K*T termen geworden 😁

HIT ME WITH YOUR BEST SHOT! 🙌

Paulien van Bunnik

Aangenaam, tof dat je een kijkje in mijn hoofd komt nemen! Ik ben fulltime ideeëngenerator, vakidioot en groot fan van marketing, branding en ondernemen. Makkelijker kunnen we het wél maken, én leuker.

Kom je ergens niet uit? Huur mijn hoofd! In 1,5 uur werken we samen aan je positionering, je huisstijl óf je social media strategie. Ik zorg dat je weer lol krijgt in je online zichtbaarheid, zodat je klanten áántrekt. 

Liever kant-en-klaar? Adopteer een kant-en-klare huisstijl! Ready to rumble?

werk-aan-jouw-merk-paulien

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *