Wie zit er in jouw inner circle?
5 september 2023

Iedere ondernemer heeft een fijne inner circle nodig, een club van andere ondernemers waar je mee op één level zit.

Ik weet niet hoe dat bij jou zit, maar dat is voor mij dé manier om te leren en verder te groeien als ondernemer.

Niet alleen doordat andere mensen met míj meedenken, het is ook gewoon fijn om je eigen ideeën hardop uit te spreken, dan worden ze steeds concreter.

Plus: het advies dat je aan ánderen geeft, is vaak stiekem ook een stukje advies aan jezelf 😊

Ik geloof oprecht dat je in iedere fase van je bedrijf weer nieuwe, gelijkgestemde ondernemers aantrekt. Mensen die tegen vergelijkbare uitdagingen aanlopen en waar je lekker samen mee kan sparren en hypen.

Zoals @janinke dat vanochtend heel mooi zei; de gesprekjes bij de koffiemachine, die je af en toe gewoon even mist als ondernemer.

Maar the good news; als ondernemer kies je zelf wie die collega’s zijn, en ik heb de allerleukste 😊

Onder andere dus @janinke@lets_get_loes en @antjeveld die ik de afgelopen weken regelmatig sprak over mijn nieuwe aanbod/positionering (thank you ladies!) maar uiteraard ook iedereen van @hetmarketingwalhalla en een heleboel andere leukerds.

Tell me; wie is jouw inner circle? Welke ondernemers tillen jóu steeds weer een niveau’tje hoger?

Liefs!

Paulien van Bunnik

Aangenaam, tof dat je een kijkje in mijn hoofd komt nemen! Ik ben fulltime ideeëngenerator, vakidioot en groot fan van marketing, branding en ondernemen. Makkelijker kunnen we het wél maken, én leuker.

Kom je ergens niet uit? Huur mijn hoofd! In 1,5 uur werken we samen aan je positionering, je huisstijl óf je social media strategie. Ik zorg dat je weer lol krijgt in je online zichtbaarheid, zodat je klanten áántrekt. 

Liever kant-en-klaar? Adopteer een kant-en-klare huisstijl! Ready to rumble?

werk-aan-jouw-merk-paulien

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *