Het belang van goede foto’s
20 december 2023

Waaaaaah ze zijn er, mijn nieuwe foto’s van @studio_yma_garay, en ik ben er zó blij mee!

Yma is echt een topper, ik had een heel specifiek beeld in mijn hoofd (lichter, leuker, out of this world) en zij wist dit nog te realiseren ook. Ze zocht stad en land af naar een goede beamer, regelde een donkere studio (thnx Hans dat we bij jou terecht mochten!) en we hebben 3 uur lang geshoot met beamers, gekleurd licht, meerdere outfits en bellenblaasmachines 🤣 niks was Yma te gek.

En ik mocht óók nog eens zelf de kleuren nabewerken, want ze weet wat een miereneuker ik ben met mijn eigen huisstijl 😉

Maar waarom is dat nou zo belangrijk, goede personal branding foto’s?

Buiten dat het ook gewoon heel leuk is natuurlijk 😁

Simpel; ik ben er van overtuigd dat beeld nog véél sterker is in het overbrengen van een gevoel, dan tekst. Natuurlijk; die tekst komt eerst. Zorg dat je als ondernemer éérst weet waar je voor staat, en zet dat op papier. Maar maak het daarna ook zíchtbaar en vóelbaar.

In mijn geval; ik help ondernemers om lichter en leuker te ondernemen, zodat ze klanten áántrekken in plaats van aan ze te trékken).

Ik ben er van overtuigd dat je met personal branding volledig je eigen wereld kunt creëren online

Én dat je daarmee automatisch de klanten aantrekt die heel blij worden van waar jij voor staat. Werkt in mijn geval al 8 jaar als een tiet!

Wil dat nou zeggen dat jij ook in een roze glitterpak op de foto moet? Natuurlijk niet (mag wel!). Ik help je graag om erachter te komen wat jóuw vibe is, en hoe we die kunnen vertalen naar beeld. Wie weet kunnen we Yma dan wel weer strikken voor de shoot 😉 of één van de andere toppers in mijn netwerk. Stuur me gerust een DM.

En ik heb het geloof ik al 1000x gezegd, maar THNX YMA! Je bent een held 💜

Paulien van Bunnik

Aangenaam, tof dat je een kijkje in mijn hoofd komt nemen! Ik ben fulltime ideeëngenerator, vakidioot en groot fan van marketing, branding en ondernemen. Makkelijker kunnen we het wél maken, én leuker.

Kom je ergens niet uit? Huur mijn hoofd! In 1,5 uur werken we samen aan je positionering, je huisstijl óf je social media strategie. Ik zorg dat je weer lol krijgt in je online zichtbaarheid, zodat je klanten áántrekt. 

Liever kant-en-klaar? Adopteer een kant-en-klare huisstijl! Ready to rumble?

werk-aan-jouw-merk-paulien

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *