Het leven is zo leuk als je het zelf maakt!
25 februari 2024

Ik maak er graag iedere dag een feestje van, dus bedacht ik weer eens wat leuks (al zeg ik het zelf 🤣). Mocht je hem gemist hebben;

Ik organiseer een surpriseparty voor mezelf, voor mijn 40e verjaardag! 🥳

Maar hoe kan je jezelf nou verrassen Paulien?? I’m glad you asked!

Ik heb een reservering geplaatst bij @pancakeinthepark, een supertof pannenkoekenrestaurant vlakbij Utrecht, voor minimaal 4 en maximaal 60 personen, en aanmeldingen gaan via mijn zusje @helemaalloesoe! Ik weet dus wel wát we gaan doen, maar niet wie er komen 🤣

Vind jij het tof om erbij te zijn? Natuurlijk is het dan wel zo leuk dat ik je persoonlijk ken, dat we elkaar regelmatig via DM spreken of op elkaars posts reageren 😉 ik vertrouw daarvoor op je eigen inschattingsvermogen.

Vind ik dat eng? Tuurlijk ik zweet peentjes, control freak als ik ben haha. Maar ik had gewoon zin in een feestje met mijn ondernemersbuddies, en ik houd van een tikkie anders dan anders!

Even praktisch;

🗓 vrijdag 22 maart van 10.30 tot 12.30
🥞 een Pancake tasting met onbeperkt thee
💶 €20, je betaalt alleen voor je eigen pannenkoeken en dat is ook gelijk je cadeau aan mij, naast je zonnige aanwezigheid natuurlijk 😉 (NB: zonder factuur, het is geen zakelijk event)
📍 @pancakeinthepark, dit geniale restaurant ligt vlakbij Utrecht (goed bereikbaar met de auto, iets minder met OV)
✅️ aanmelden via mail: helemaalloesoe@letsgetloes.nl, zij stuurt je een betaallink 😊

Meer info vind je in mijn highlight FEESTJEEE!

Ik begreep van Loes dat we inmiddels al met meer dan 10 toffe ondernemers zijn, dus je zit sowieso niet awkward als enige op mijn feestje 😉 wie weet tot 22 maart! 🥳

Paulien van Bunnik

Aangenaam, tof dat je een kijkje in mijn hoofd komt nemen! Ik ben fulltime ideeëngenerator, vakidioot en groot fan van marketing, branding en ondernemen. Makkelijker kunnen we het wél maken, én leuker.

Kom je ergens niet uit? Huur mijn hoofd! In 1,5 uur werken we samen aan je positionering, je huisstijl óf je social media strategie. Ik zorg dat je weer lol krijgt in je online zichtbaarheid, zodat je klanten áántrekt. 

Liever kant-en-klaar? Adopteer een kant-en-klare huisstijl! Ready to rumble?

werk-aan-jouw-merk-paulien

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *