Het perfecte plaatje.. bestaat niet!
23 januari 2023

Online laten we ons natuurlijk vooral van onze beste kant zien. Je zou soms vergeten dat die ondernemer die je zo bewondert, ook gewoon in haar neus peutert.

Ik stel mezelf dus graag eens op een ándere manier aan jullie voor, met mijn 10 sléchtste eigenschappen. #keepingitreal enzo, maar ook gewoon omdat ik er zin in had 😂

1. Zo hyperactief als mijn hoofd is, zo lui is mijn lijf. Sporten? Wat is dat? Give me a blanket!

2. Zo ongeduldig als de pest! Als ik weer eens een nieuwe dienst bedacht heb, dan moet het gisteren geregeld zijn. @lets_get_loes zegt dan altijd “slaap er maar een nachtje over” 😂 nehh.. ik wil het NU!

3. Je zou verwachten dat een creatieve ondernemer ook thuis creatief is, maar nope. Ik wil niet knutselen met wc rollen. Period.

4. Zelfde geldt voor het huishouden en koken; mij nie bellen! Thank God voor Floris, die dit oppakt (“jij doet de kinderen, ik de rest”), ik snap echt niet hoe alleenstaande ouders dit állemaal doen en nog rechtop staan.

5. Ik ben een verschrikkelijke betweter doordat ik onfeilbaar op mijn eigen intuïtie vertrouw. Iets aannemen van een ander? Nee joh, ik bedenk zelf wel wat.

6. Ik dácht dat ik een hele geduldige moeder zou zijn, tótdat ik moeder werd. AAAAH-TREK-DIE-SCHOENEN-NOU-AAN!!

7. Ik wás heel attent, in een vorig leven. Maar inmiddels; een vol hoofd betekent heel veel ‘o ja kak!’-momenten 😬

8. Zo vrolijk en hyper als ik op mijn werk kan zijn, zo chagrijnig kan ik soms ook zijn bij mijn eigen gezin, moeder en zusje. Iets met onvoorwaardelijke liefde, en dat je daar alles mag zijn ❤️

9. Ik ben een heel vredelievend persoon en wil iedereen te vriend houden, tótdat ik in de auto stap. GRRRR RIJD DOOR HARRY!

10. I love avonden, maar ga daardoor altijd veel te laat slapen en ben in de ochtend niet vooruit te branden. Helaas houden kids daar niet veel rekening mee, dus ik overleef op koffie 😉 mij nie bellen voor 10 uur!

En.. herken je een rode draad? 😂

Tell me: wat zijn jouw slechtste eigenschappen?

Paulien van Bunnik

Aangenaam, tof dat je een kijkje in mijn hoofd komt nemen! Ik ben fulltime ideeëngenerator, vakidioot en groot fan van marketing, branding en ondernemen. Makkelijker kunnen we het wél maken, én leuker.

Kom je ergens niet uit? Huur mijn hoofd! In 1,5 uur werken we samen aan je positionering, je huisstijl óf je social media strategie. Ik zorg dat je weer lol krijgt in je online zichtbaarheid, zodat je klanten áántrekt. 

Liever kant-en-klaar? Adopteer een kant-en-klare huisstijl! Ready to rumble?

werk-aan-jouw-merk-paulien

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *