Twee weken HO HO HO
21 december 2023

Hooooooo, slow down woman! De afgelopen weken liep ik weer als een kip zonder kop rond te rennen, how about you?

Ieder jaar neem ik mezelf voor om december nou eens wat rustiger aan te doen, en ieder jaar ben ik tóch lastminute nog met vanalles bezig 😜

Daarnaast zit ik de helft van de tijd (okee who am I kidding, 75% van de tijd) aan m’n telefoon vastgeplakt, omdat mijn hele werkleven zich zowat afspeelt op Instagram en LinkedIn. Zit ik daar niet? Dan zit ik achter mijn laptop in Canva of in Zoom 🙈

De komende twee weken ben ik vrij en die weken wil ik ook zoveel mogelijk schérmvrij gaan maken. Lekker cocoonen met de fam, etentjes, films kijken, ons huis weer extra gezellig maken en dagjes weg.

Die telefoon begint zo langzamerhand echt een verslaving te worden, omdat ik het ook gewoon écht heel gezellig vind hier online, maar offline is nog veel gezelliger ❤️

Dus note to self (en misschien ook wel note to you); social media en je werk gaat nergens heen, dat is er over twee weken ook nog gewoon. Kun je het nieuwe jaar weer fresh and fruity mee aan de slag ❤️

De komende twee weken wordt het thema bij mij dus HO HO HO! Even die voeten van dat gaspedaal af.

How about you? Hoe ga jij de kerstvakantie doorbrengen?

Liefs!

Paulien van Bunnik

Aangenaam, tof dat je een kijkje in mijn hoofd komt nemen! Ik ben fulltime ideeëngenerator, vakidioot en groot fan van marketing, branding en ondernemen. Makkelijker kunnen we het wél maken, én leuker.

Kom je ergens niet uit? Huur mijn hoofd! In 1,5 uur werken we samen aan je positionering, je huisstijl óf je social media strategie. Ik zorg dat je weer lol krijgt in je online zichtbaarheid, zodat je klanten áántrekt. 

Liever kant-en-klaar? Adopteer een kant-en-klare huisstijl! Ready to rumble?

werk-aan-jouw-merk-paulien

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *