Hoe trots ben jij op je bedrijf?
14 september 2023

Hoe trots ben jij op je bedrijf? Durf je jouw boodschap van de daken te schreeuwen? Jouw plekje te claimen op social media?

Nee? Dan is het echt tijd om terug te gaan naar de tekentafel! Als jíj al niet mega enthousiast bent over wat je doet en daar 100% voor gaat staan, hoe verwacht je dan je klanten te overtuigen?

Als je jóuw manier hebt gevonden, ben je daar zo trots op dat je er volledig voor durft te gaan staan.

Follow the leader, jij loopt voorop want jij weet de weg! Tuurlijk is dit een zoektocht. De meeste mensen weten niet binnen een maand waar hun goud ligt en hoe ze dat kunnen vertalen naar het perfecte aanbod. Het duurde bij mij ook 8 jaar om te groeien naar het punt waar ik nu ben, en ik ben ook nog lang niet ‘klaar’ (dat ben je denk ik nooit!)

Maar ik ben onderweg wel áltijd mega enthousiast geweest over wat ik deed. De rode draad was er altijd al; anderen leren hoe zij hun enthousiasme voor hún vak op een toffe manier zichtbaar kunnen maken, zodat ze moeiteloos klanten aantrekken. Want zo werkt het voor mij ook al 8 jaar!

Als je jouw enthousiasme even kwijt bent of weer helemaal op wil laten laaien; gimme a call!

Of ben jij al wél helemaal klaar om je plek te claimen? Schreeuw het dan hieronder in de comments even van de daken 😉 wat maakt jouw werk en jouw bedrijf de allertofste?

Paulien van Bunnik

Aangenaam, tof dat je een kijkje in mijn hoofd komt nemen! Ik ben fulltime ideeëngenerator, vakidioot en groot fan van marketing, branding en ondernemen. Makkelijker kunnen we het wél maken, én leuker.

Kom je ergens niet uit? Huur mijn hoofd! In 1,5 uur werken we samen aan je positionering, je huisstijl óf je social media strategie. Ik zorg dat je weer lol krijgt in je online zichtbaarheid, zodat je klanten áántrekt. 

Liever kant-en-klaar? Adopteer een kant-en-klare huisstijl! Ready to rumble?

werk-aan-jouw-merk-paulien

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *