Huur mijn hoofd!

om lichter en leuker te ondernemen

Ondernemen ingewikkeld? Nee man!

Ingewikkeld staat niet in mijn woordenboek

In je eentje vóelt het misschien soms ingewikkeld, want je eigen blinde vlekken zijn lastig te herkennen. Wat is je onderscheidend vermogen? Is je aanbod wel begrijpelijk? En zo tof dat iedereen het móet hebben? En komt je enthousiasme voor je vak wel over?

Vertel me waar je vastloopt, en voor je het weet zit ik te stuiteren met 100 ideeën. In 1,5 uur heb ik een volledig marketingconcept voor je uitgewerkt. Gebruik op eigen risico, want mijn enthousiasme is besmettelijk! 😉

Waar kan ik je mee helpen?

simpel; met het aantrekken van klanten

Dat is toch wat we allemaal willen; niet aan klanten trékken, maar ze áántrekken. Zo’n sterk merk opbouwen, dat klanten jou blind weten te vinden en alleen nog maar met jou willen werken. In my not so humble opinion bereik je dat in drie stappen:

LICHTER: Een simpel aanbod

Snappen potentiële klanten meteen waarom ze bij jóu moeten zijn? Wat je doet en hóe je dat doet? Samen achterhalen we wat jou zo knettergoed en onderscheidend maakt, en hoe we dat op een begrijpelijke, toffe manier in de markt kunnen zetten. Weg met die eenheidsworst!

LEUKER: Een toffe vibe

Is jouw vibe online net zo tof als jij in het echt? Of is het nog een partij slappe hap? We creëren samen een huisstijl die helemaal past bij je personality, zodat je niet te missen bent online en mensen je herkennen uit duizenden. In één sessie zetten we een sterke basis neer, óf we vullen de basis aan met een toffe beeldbank vol sjablonen, die je gelijk kunt gebruiken!

LEGENDARY: Claim je expert status online

De basis staat; tijd om die ook zichtbaar te maken! Samen bedenken we een social media strategie die helemaal bij jou past, of dat nou op LinkedIn is of op Instagram, of je nou met blogs, podcasts of video’s aan de slag wil. Whatever works for you! We kijken samen hoe we jouw kanaal optimaal kunnen inrichten en welke strategie voor jou simpel vol te houden is, zodat je het nog leuk vindt ook 😉

Ennn.. laat die klanten maar komen!

Vind ik heel leuk, kijk maar

Hoor je het liever van een ander? Snap ik

gifje Paulien 1-op-1

Ik word er wel eens koekoek van

Die 100.000 ideeën in mijn hoofd, waar ik ook gelijk iets mee móet. Maar ondernemers om me heen roepen regelmatig: hoe dóe je dat allemaal??

Nou: door het gewoon te gaan dóen! Ik zie geen drempels, maar kansen. Daar spring ik direct bovenop, waardoor ik nog volop in mijn enthousiasme zit als ik het lanceer, en dat werkt aanstekelijk.

Ook voor jóu zie ik overal manieren om het lichter, leuker en legendary te maken. Dus do me a favor en laat me wat ideeën voor jóu bedenken, die hoef ik namelijk niet zelf uit te voeren 😉 In plaats daarvan zorg ik dat jíj gaat knallen als een malle, met mij als co-piloot.

Zit daar niet zo te zitten

Stuur me gewoon ff een berichtje! Ook als je twijfelt. Júist als je twijfelt. Het leven is te kort om te wachten op het juiste moment. Terwijl jij zit te wachten, gaan al die toffe klanten naar je concurrent. En jij bent veel leuker! Kom, wij gaan dat gewoon samen regelen.

Quanta costa?

Het resultaat is natuurlijk onbetaalbaar 😉

Ik doe niet aan ingewikkeld; ik werk met vaste tarieven. Eén losse sessie, of in 1x vier met korting! Wat zeg je ervan? Blijf je nog een paar maanden aanklooien, of zorgen we samen dat je in no time weer lichter en leuker gaat ondernemen?

Huur mijn Hoofd

€500 excl. btw

  • 1,5 uur brainstormen via Zoom, waarin we één van deze onderwerpen volledig uitwerken;
  • je positionering en aanbod
  • je huisstijl
  • je beeldbank (uitbreiding op je huisstijl)
  • je social media strategie (Instagram of LinkedIn)

Huur mijn Hoofd XXL

€1750 excl. btw

  • Alle 4 de sessies van 1,5 uur, in te plannen wanneer jij dat wil, alle 4 in één week of verspreid over een jaar, your choice!
  • We kijken specifiek naar wat jíj nodig hebt. Een 1-op-1 traject volledig op maat voor jou dus. Hoe sterk is je positionering? Sluit je huisstijl daar bij aan? En hoe kunnen we je expert status online versterken?
  • Ik rust niet totdat jij klanten bij de vleet aantrekt 😉

Dick zegt het beter dan ik

“Ik vond de sessie super waardevol. We hebben onwijs veel onderwerpen aangeraakt en je hebt mij echt geïnspireerd en ‘aangezet’. Zodra je je verdiept in marketing, branding, websites en campagnes krijg je al snel het gevoel dat er van alles moet. Ik ging steeds moeilijker denken. Door ons gesprek denk ik er met plezier aan en heb ik zin om het gewoon te gaan doen!

Heel fijn hoe je dingen concreet maakt. Die voorbeelden in Canva zijn te gek, dan weet je direct wat je moet doen. Oh ja, en het confronteren is ook goed. Ik dacht echt dat ik een super scherpe LinkedIn tekst had. Haha. Als ik het nu lees, herken ik mijzelf helemaal niet en vind ik ‘t saai, algemeen en erg zakelijk. Alles wat ik niet wil zijn!

 Ik vind dus dat ik waanzinnig veel waarde krijg in één sessie.

Heel veel dank voor de inspirerende sessie! Je hebt mij echt op het goede spoor gezet. Ik was deze week even druk maar ga onze sessie later deze week weer terugkijken, zodat ik er dan lekker mee aan de slag kan. Wat slim om het op te nemen!”

Dick Naezer

Interim HR Manager

Zoom zoom!

Kom.. dan gaan we lekker samen zitten hypen

Stuur me hieronder een berichtje, óf boek je call gelijk via Calendly!

paulien-gesprek-aanvragen

Nog vragen? Stuur me gewoon ff een berichtje

Durf je niet? Misschien staat je antwoord hierbij.. little chicken

dummy
Ik weet niet of genoeg heb aan één sessie

Snap ik! Laat me dan gewoon even weten wát je wil bespreken, en dan kijken we samen of we dat redden in 1,5 uur of dat we wat meer de diepte in moeten gaan!

Wat als je mijn probleem niet op kan lossen?

Dat kan natuurlijk, ik ben geen guru of allesweter. Als je met een issue zit waarvan ik denk dat ik niet de juiste persoon ben om dat op te lossen, dan zeg ik het eerlijk, en verwijs ik je met alle liefde door naar een collega.

Hoe ziet het proces er uit?

Als je het contactformulier op mijn website invult, stuur ik je een bevestigingsmail met daarin een link naar Calendly. Daar kun je zelf een tijdstip kiezen waarop je wil Zoomen. Zit er geen geschikt tijdstip tussen? Dan kunnen we uiteraard via de mail iets anders afspreken.

Afspraak ingepland? Dan ontvang je de Zoom-link en de factuur van me, fijn als je deze voor onze afspraak wil voldoen!

dummy
Wat als we tóch niet genoeg tijd hebben?

In 1,5 uur kun je meer bespreken dan je denkt, en ik praat op superspeed 😂 ik neem de Zoom-sessie ook op, zodat je die later nog een keer rustig terug kunt kijken of luisteren. Uiteraard vind ik het geen probleem om iets uit te lopen als dat nodig is. Heb je echt meerdere vraagstukken waarmee we niet genoeg hebben aan één sessie? Dan kun je een call bijboeken! Twijfel je? Stuur me dan gewoon even een berichtje!

Kunnen we ook bellen ipv Zoomen?

Kan, maar liever niet! Het is namelijk erg handig als ik tussendoor mijn scherm met je kan delen, als we bijvoorbeeld samen je website of je social media bekijken. 

Kunnen we de sessie ook live doen?

Ja hoor! Als je het leuk vindt, ben je ook van harte welkom in mijn kantoor in Groenekan (net buiten Utrecht!)