Huur mijn hoofd!

10 stappen verder in een uur

Een lekkere BOOST voor je merk

Je hoeft het niet alleen te doen

In je eentje kan ondernemen lastig zijn. 381 keuzes te maken; welke kleuren passen bij mijn merk? Hoe kom ik aan afbeeldingen bij mijn post? Ik wil een nieuwe dienst lanceren, maar waar begin ik?? Vertel me waar je vastloopt, en voor je het weet zit ik te stuiteren met 100 ideeën. In een uur heb ik een volledig marketingconcept voor je uitgewerkt. Gebruik op eigen risico, want mijn enthousiasme is besmettelijk! 😉

Waar kan ik je mee helpen?

alles van positionering tot social media strategie

Je aanbod

Hoe duidelijk is jouw aanbod? En ben je er zelf helemaal verliefd op? Trust me: alles kan leuker én makkelijker! We kijken samen hoe we je dienstverlening kunnen versimpelen. Zodat jíj er blij van wordt, en je klanten denken: DAT MOET IK HEBBEN!

Je positionering

Hoe onderscheidend ben jij ten opzichte van je vakgenoten? Roepen jullie allemaal hetzelfde? Samen achterhalen we wat jóu zo leuk en anders maakt, en hoe we dat op een toffe manier in de markt kunnen zetten. Weg met die eenheidsworst!

Je marketingkanalen

Ik spreek veel ondernemers die door de bomen het bos niet meer zien. “Instagram of LinkedIn? En moet ik íedere dag posten?” Je moet helemaal niks! We kijken samen wat bij jou en je doelgroep past, en zoeken een vorm die voor jou leuk én makkelijk is.

Je nieuwe business idee

Heb je een tof nieuw idee maar géén idee waar je moet beginnen? No worries, ik sla die drempel 3 koppen kleiner voor je. Ik help je op weg, met tekst of met beeld, en blijf je de twee weken erna lekker achter je broek aan zitten 😉

Je huisstijl

Ik spreek óók vaak ondernemers die mijn stijl tof vinden, maar nog niet het budget hebben voor een merk-OVER. Ik help je graag op gang met een 1e opzet voor je branding: tijdens onze call deel ik mijn scherm met je en show ik je mijn Canva tips & tricks! 

Vind ik heel leuk, kijk maar

Hoor je het liever van een ander? Snap ik

gifje Paulien 1-op-1

Ik word er wel eens koekoek van

Die 100.000 ideeën in mijn hoofd, waar ik ook gelijk iets mee móet. Maar ondernemers om me heen roepen regelmatig: hoe dóe je dat allemaal??

Nou: door het gewoon te gaan dóen! Ik zie geen drempels, maar kansen. Daar spring ik direct bovenop, waardoor ik nog volop in mijn enthousiasme zit als ik het lanceer, en dat werkt aanstekelijk.

Ook voor jóu zie ik overal manieren om het ánders, makkelijker en vooral léuker te maken. Dus do me a favor en laat me wat ideeën voor jóu bedenken, die hoef ik namelijk niet zelf uit te voeren 😉 In plaats daarvan zorg ik dat jíj gaat knallen als een malle, met mij als co-piloot.

Zit daar niet zo te zitten

Stuur me gewoon ff een berichtje! Ook als je twijfelt. Júist als je twijfelt. Het leven is te kort om te wachten op het juiste moment. Terwijl jij zit te wachten, gaan al die toffe klanten naar je concurrent. En jij bent veel leuker! Kom, wij gaan dat gewoon samen regelen.

Quanta costa?

Een prikkie voor een high class cheerleader

Ik houd niet van ingewikkeld; ik werk met vaste tarieven. Ben ik goedkoop? Nee! Maar I’m worth it 😉 Blijf je zelf nog een paar maanden aanklooien, of zorgen we samen dat we in een uur jouw marketing back on track hebben? 

merk-BOOSTER

€250 excl. btw

  • Een schop onder je hol 😜
  • In één uur (Zoom) maken we een concreet actieplan
  • Twee weken cheerleading via WhatsApp zodat je niet terugkrabbelt 😉
  • BONUS: na onze Zoom-sessie vertaal ik jouw kernwaarden naar een moodboard, met ideeën voor je branding!

Toch een merk-OVER?

€750 excl. btw extra

  • Denk je na ons uurtje sparren: ik besteed het toch liever aan jou uit? Ook goed natuurlijk!
  • Dan maken we er alsnog een merk-OVER van, met bijvoorbeeld:
  • Een volledige beeldbank met postsjablonen
  • Of een makeover van je social media of je website

Dick zegt het beter dan ik

“Ik vond de booster super waardevol. We hebben onwijs veel onderwerpen aangeraakt en je hebt mij echt geïnspireerd en ‘aangezet’. Zodra je je verdiept in marketing, branding, websites en campagnes krijg je al snel het gevoel dat er van alles moet. Ik ging steeds moeilijker denken. Door ons gesprek denk ik er met plezier aan en heb ik zin om het gewoon te gaan doen!

Heel fijn hoe je dingen concreet maakt. Die voorbeelden in Canva zijn te gek, dan weet je direct wat je moet doen. Oh ja, en het confronteren is ook goed. Ik dacht echt dat ik een super scherpe LinkedIn tekst had. Haha. Als ik het nu lees, herken ik mijzelf helemaal niet en vind ik ‘t saai, algemeen en erg zakelijk. Alles wat ik niet wil zijn!

 Ik vind dus dat ik waanzinnig veel waarde krijg voor slechts € 250,-…..

Heel veel dank voor de inspirerende sessie! Je hebt mij echt op het goede spoor gezet. Ik was deze week even druk maar ga onze sessie later deze week weer terugkijken, zodat ik er dan lekker mee aan de slag kan. Wat slim om het op te nemen!”

Dick Naezer

Interim HR Manager

Zoom zoom!

Kom.. dan gaan we lekker samen zitten hypen

Stuur me hieronder een berichtje, óf boek je call gelijk via Calendly!

paulien-gesprek-aanvragen

Nog vragen? Stuur me gewoon ff een berichtje

Durf je niet? Misschien staat je antwoord hierbij.. little chicken

dummy
Wat is het verschil met de merk-OVER?

Simpel gezegd: bij de merk-OVER doe ik al het werk, en bij de merk-BOOSTER doe je dat grotendeels zelf 😉 Bij de merk-OVER start ik met een zelfde soort call, waar we één van je marketing uitdagingen bespreken. Daar maken we samen een plan voor, en vervolgens werk ik die volledig voor je uit!

Wat als je mijn probleem niet op kan lossen?

Dat kan natuurlijk, ik ben geen guru of allesweter. Als je met een issue zit waarvan ik denk dat ik niet de juiste persoon ben om dat op te lossen, dan zeg ik het eerlijk, en verwijs ik je met alle liefde door naar een collega.

Hoe ziet het proces er uit?

Als je het contactformulier op mijn website invult, stuur ik je een bevestigingsmail met daarin een link naar Calendly. Daar kun je zelf een tijdstip kiezen waarop je wil bellen (ma/wo/do om 11 of 13 uur). Zit er geen geschikt tijdstip tussen? Dan kunnen we uiteraard via de mail iets anders afspreken.

Afspraak ingepland? Dan ontvang je de Zoom-link en de factuur van me, fijn als je deze voor onze afspraak wil voldoen. Na onze Zoom-sessie van een uur houden we nog twee weken contact via WhatsApp of DM en kun je me nog zoveel vragen stellen als je wil!

dummy
Wat als een uur niet genoeg is?

In een uur kun je meer bespreken dan je denkt, en ik praat op superspeed 😂 het is dus aan te raden om de Zoom-sessie op te nemen, zodat je die later nog een keer terug kunt kijken. Uiteraard vind ik het geen probleem om een halfuurtje uit te lopen als dat nodig is. Heb je echt meerdere vraagstukken waarmee we niet genoeg hebben aan één uur? Dan kun je een call bijboeken! Twijfel je of een uur genoeg is? Stuur me dan gewoon even een berichtje!

Kunnen we ook bellen ipv Zoomen?

Kan, maar liever niet! Het is namelijk erg handig als ik tussendoor mijn scherm met je kan delen, als we bijvoorbeeld samen je website of je social media bekijken. 

Kunnen we de merk-BOOSTER ook live doen?

Ja hoor! Als je het leuk vindt, ben je ook van harte welkom in mijn kantoor in Groenekan (net buiten Utrecht!)