Ik vind mezelf fucking fantastisch, of..
2 juni 2023

.. helemaal kut. Een middenweg is er niet.

Je hebt weken dat het gewoon even niet zo lekker gaat. Dat je posts en je stories niet zo lekker lopen. Dat je hem gewoon even niet voelt.

Dat had ik na de meivakantie, ik kwam er niet lekker in. De aanmeldingen voor BOOSTcamp liepen niet echt, alles wat ik schreef voelde geforceerd, dus ik dacht; laat maar even.

Ga jezelf in zulke weken niet pushen omdat je zichtbaar ‘moet’ zijn. If you have to force it, it’s probably shit!

In zulke weken geef ik mezelf de ruimte om een stapje terug te nemen. Om even wat minder online te zijn en te bedenken waar ik écht blij van word. En me daar mee bezig te houden.

In mijn geval was dat bijvoorbeeld het updaten van mijn portfolio, om eens terug te blikken op alle toffe dingen die ik het afgelopen halfjaar heb mogen maken 💗

En ik voelde hem weer helemaal. Wat heb ik toch een heerlijk werk! Wat een fantastische dingen heb ik gemaakt! Hoppaaaa let’s go!

Zodra ik daar weer superblij over ging delen, begon het weer volledig te flowen. Kreeg ik gezellige DM’s in mijn inbox, mensen die blij werden van mijn enthousiasme, een aantal nieuwe aanmeldingen en mensen die mijn hoofd een keer wilden huren 😁

Dus ik wilde je deze gewoon even meegeven als reminder. Voel je hem even niet: LET IT GO! Komt vanzelf weer.

Voel je je fucking fantastisch? Gaan met die banaan! En ja; je mag gewoon over jezelf zeggen dat je fucking fantastisch bent. Want als JIJ dat al niet vindt, hoe ga je dan die fantastische klanten aantrekken?

Have some fun, en de rest volgt vanzelf! Kun je momenteel wel een BOOST gebruiken? Stuur me gerust een berichtje, gaan we samen kijken hoe het weer kan gaan flowen bij je!

Paulien van Bunnik

Aangenaam, tof dat je een kijkje in mijn hoofd komt nemen! Ik ben fulltime ideeëngenerator, vakidioot en groot fan van marketing, branding en ondernemen. Makkelijker kunnen we het wél maken, én leuker.

Kom je ergens niet uit? Huur mijn hoofd! In 1,5 uur werken we samen aan je positionering, je huisstijl óf je social media strategie. Ik zorg dat je weer lol krijgt in je online zichtbaarheid, zodat je klanten áántrekt. 

Liever kant-en-klaar? Adopteer een kant-en-klare huisstijl! Ready to rumble?

werk-aan-jouw-merk-paulien

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *