Instagram BOOSTcamp

Haal jij klanten uit Instagram?

Niet? Let’s get down to business!

Insta heeft een paar hele grote voordelen

Het grootste voordeel? Het is laagdrempelig! Het grootste nadeel? Het is laagdrempelig 😂 Voor je het weet, zit je 3 uur per dag te ouwehoeren met andere ondernemers en in reels krochtentochten.

Maar Instagram is óók een platform waar potentiële klanten jou in korte tijd véél beter leren kennen en vertrouwen. Als je het goed aanpakt tenminste. Juist doordát het zo lekker laagdrempelig is, sturen ook zij je snel een berichtje. Maar.. dan moeten ze je wel eerst weten te vinden, en snappen wat je doet 😉

Okee, hoe gaan we dat doen dan?

Op maandag 5 juni geven we jouw profiel een lekkere BOOST! In drie Zoom-sessies van een uur. Tussendoor ga je zelf aan de slag, met mijn tips en tools.

Naast de live webinars ontvang je namelijk ook een Insta checklist, een content-kapstok én een Canva template met een test Instagram feed. Het programma:

10:00-11:00 uur

Eh.. wat doe je nou eigenlijk?

Hoe duidelijk is je aanbod voor mensen die je nog niet kennen? We gaan aan de slag met je bio, je highlights, en de uitstraling van je posts. Hoe kan het duidelijker, en hoe kan het léuker? 😉 Ik heb een handig Canva-template voor je, waarin je je Instagram feed fictief kan inrichten.

 

12:30-13:30 uur

Maar ik weet nooit waarover ik moet posten

I’ve got your back! Ik heb een template voor je om een CONTENT-KAPSTOK te maken, met 100 onderwerpen. Zo zit je nooit zonder inspiratie. Met niet alleen onderwerpen om je expertstatus op te bouwen, maar ook persoonlijke onderwerpen zodat je volgers je beter leren kennen!

 

15:00-16:00 uur

Hallo.. is daar iemand??

En dan.. zit je met een shiny profiel en mooie posts, maar niemand stuurt je een bericht. Gaan we wat aan doen! Ik geef je concrete tips voor meer interactie via je stories. Geen geleur met je aanbod, gewoon lekker kletsen over wederzijdse interesse. Kun je later iets voor hen of een ander betekenen? Dan denken ze aan jou, want jij bent leuk en je weet waar je het over hebt! 

Vind ik heel leuk, kijk maar

Wat kost dat dan??

Omdat het maar één dag is, heb ik maar één lekker laagdrempelig bedrag. Geen early birds en FOMO tarieven, gewoon voor iedereen;

€ 75,- excl BTW

Hiervoor krijg je niet alleen toegang tot de drie live Zoom-sessies, maar óók een Insta checklist (PDF), een Insta test-feed (Canva) en een template voor een CONTENT-KAPSTOK, maar vooral: een flinke BOOST van je profiel!

gifje Paulien 1-op-1

Wie ben ik?

Paulien van Bunnik, aangenaam! Serial and not so serious ondernemer sinds 2015. In die tijd startte ik CV Atelier, WERK aan jouw MERK en het MARKETING WALHALLA.

I love marketing, branding en ondernemen, en ik krijg echt jeukende handen als ik allemaal gemiste kansen zie bij andere ondernemers. Pleeeaaaase lemme help! 

Het kan áltijd simpeler, en het kan ook áltijd leuker. Ik neem je graag mee in mijn aanstekelijke enthousiasme!

Doe je gezellig mee?

Het is iedere keer weer een feestje

Je krijgt namelijk niet alleen tips van mij, in de vorige BOOSTcamps dacht iedereen ook met elkáár mee. Super waardevol, en ook gewoon heel gezellig 😉

Met onderstaande knop kom je gelijk op de betaalpagina terecht. Per mail ontvang je van mij de bevestiging en de factuur voor je administratie.

Nog vragen?

Misschien staat je antwoord hierbij

dummy
Hoeveel tijd ben ik er aan kwijt?

Je bent één hele dag kwijt aan BOOSTcamp zelf, en achteraf zoveel tijd als je er zelf nog in wil steken! Je kunt tussen de sessies door al een goede opzet maken voor je bio, highlights en content-kapstok, maar het is wel fijn om daar wat meer tijd voor uit te trekken. Daar kun je dus achteraf ook zelf nog mee aan de slag, met behulp van de checklist en de opnames.

Wat als ik er niet live bij kan zijn?

Als je één van de sessies mist kun je die natuurlijk terugkijken, maar als je er de hele dag niet live bij kunt zijn, zou ik wachten tot een volgende editie! Juist die live interactie maakt het zo waardevol.

Kan ik ook later aanhaken?

Ja zeker, zie ook de vraag hierboven. Je ontvangt al het materiaal per mail, inclusief de Zoom opnames. Je kunt dus ‘inhalen’ wanneer je wil.

Hoe lang blijft het materiaal beschikbaar?

Zo lang als je wil! De Zoom opnames bewaar ik natuurlijk niet eindeloos, maar die kun je eventueel ook downloaden als je ze later nog eens terug wil kijken. De rest ontvang je per mail dus is all yours. 

dummy
Gaan we ook post sjablonen maken?

Nee, ik ga er vanuit dat je zelf al een sterke basis hebt staan voor je huisstijl en voor je posts! Ik geef je wel tips voor hoe je een visueel sterke feed opbouwt, maar als je met je huisstijl en post sjablonen aan de slag wil, kun je beter eerst starten met Branding BOOSTcamp!

Wat heb ik nodig om mee te doen?

Een laptop met webcam en microfoon voor Zoom, een Instagram profiel en een Canva account 🙂 Het is wel fijn als je al een sterke basis hebt staan voor je huisstijl en een goed idee van waar je voor staat met je bedrijf. Nog geen flauw idee? Dan is het misschien handiger om eerst je merkverhaal en branding goed op orde te hebben, ik plan binnenkort ook weer een nieuwe Branding BOOSTcamp!

Moet ik al handig zijn met Instagram?

Het is wel handig als je al een goede basis hebt staan op je Instagram profiel, weet hoe je stories en posts plaatst, en wat highlights zijn, etc! 

Moet ik handig zijn met Canva?

Een basiskennis van Canva is wel handig, maar ik laat met schermfilmpjes zien hoe je de templates kunt gebruiken, dus dat moet helemaal goedkomen. Kom je ergens niet uit? Dan maak ik met alle liefde even een schermfilmpje extra!