Je hoeft echt niet de beste te zijn
11 april 2023

Zo irritant goed is ze, die ene ondernemer. Jij weet precíes wie ik bedoel.

Die ene ondernemer, die jou altijd nét een stapje voor lijkt te zijn. Die precies dát aanbod lanceert, waarvan jij weet: SHIT, dat had IK moeten bedenken.

Want zij is helemaal niet beter in jullie vak dan jij. Jij hebt minstens net zoveel kennis, ervaring en persoonlijkheid.

Dus het annoys the crap out of you dat haar bedrijf het beter doet dan dat van jou, hoeveel respect je tegelijk ook voor haar hebt.

Laat me je een geheimpje vertellen; ze is wél beter dan jij.

Maar niet in jullie vak! Weet je waarin dan wel?

Het enige waar zij beter in is dan jij, is ZICHTBAAR ZIJN. Iedere brainfart, ieder idee, alles waar zij mee bezig is; dat slingert ze online.

Heeft ze revolutionaire ideeën? Nee, want jij had ze ook. Maar niemand weet dat, want ze zitten verstopt in jouw hoofd!

Zo zonde!

Onthoud alsjeblieft; je hoeft niet de beste te zijn in je vak om de succesvolste te zijn. De succesvolste ondernemers, zijn degenen die goed zijn in marketing. Die hun enthousiasme voor hun vak zíchtbaar weten te maken.

En laat ik je dáár nou mee kunnen helpen 😉 Hoe? Door mijn hoofd een keer te huren bijvoorbeeld.

Gaan we samen kijken hoe jij háár de volgende keer een stapje voor kunt zijn. En zij denkt; SHIT, waarom heb IK dat niet bedacht.. 😁

Paulien van Bunnik

Aangenaam, tof dat je een kijkje in mijn hoofd komt nemen! Ik ben fulltime ideeëngenerator, vakidioot en groot fan van marketing, branding en ondernemen. Makkelijker kunnen we het wél maken, én leuker.

Kom je ergens niet uit? Huur mijn hoofd! In 1,5 uur werken we samen aan je positionering, je huisstijl óf je social media strategie. Ik zorg dat je weer lol krijgt in je online zichtbaarheid, zodat je klanten áántrekt. 

Liever kant-en-klaar? Adopteer een kant-en-klare huisstijl! Ready to rumble?

werk-aan-jouw-merk-paulien

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *