Jouw boodschap aan de wereld
9 december 2023

Als jij tien minuten zendtijd kreeg om de hele wereld één boodschap mee te geven, wat zou je boodschap dan zijn? Tell me! 😁

En vraag jezelf daarna eens af;

Geef je die boodschap nu óók al mee op je socials?

Zo niet; daar heb je je content strategie 😉

In mijn geval; ondernemen (and life in general) is zo leuk als je het zelf maakt! Het kan áltijd lichter, en het kan áltijd leuker 💜 en dat heeft alles te maken met hoe jij zelf naar je bedrijf (en naar de wereld) kijkt. Have some fun!!

Wat denk je; komt dat al genoeg over in mijn feed?

Ik ben benieuwd naar jouw boodschap!

Paulien van Bunnik

Aangenaam, tof dat je een kijkje in mijn hoofd komt nemen! Ik ben fulltime ideeëngenerator, vakidioot en groot fan van marketing, branding en ondernemen. Makkelijker kunnen we het wél maken, én leuker.

Kom je ergens niet uit? Huur mijn hoofd! In 1,5 uur werken we samen aan je positionering, je huisstijl óf je social media strategie. Ik zorg dat je weer lol krijgt in je online zichtbaarheid, zodat je klanten áántrekt. 

Liever kant-en-klaar? Adopteer een kant-en-klare huisstijl! Ready to rumble?

werk-aan-jouw-merk-paulien

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *