Kijk ook eens terug in plaats van vooruit!
14 december 2022

Kijk ook eens terug in plaats van vooruit! Iedereen om me heen is druk bezig met nieuwe plannen voor 2023, en natuurlijk is dat superleuk.

Maar besef je je ook wel eens hoe ver je al gekomen bent? Waar je nu staat als je het vergelijkt met 1, of 2, of 5 jaar geleden?

Waar ben je dan het meest trots op? Ik ben er eigenlijk al best trots op dat ik überhaupt nog overeind sta dit jaar 🤣

In één jaar tijd kwam dit allemaal voorbij;

💛 WERK aan jouw MERK bestaat officieel pas een jaar, maar ik mocht al 23 supertoffe klanten een merkOVER of merkBOOSTER geven (thank you!!)

💛 Ik startte impulsief @hetmarketingwalhalla samen met 25 geniale marketing en branding specialisten, en ik word ZO BLIJ van de vibe en reacties daar

💛 Ik volgde 8 weken lang BlogPro bij de meedogenloze maar geniale Kitty Kilian, en verschoof grenzen waarvan ik niet wist dat ik ze had

💛 We verbouwden ons huis en woonden 4 maanden lang in onze caravan op 40 min van school/werk

💛 Ik verhuisde (en kluste) van het ene naar het andere roze kantoor

💛 En ik maakte een heleboel mooie nieuwe herinneringen met mijn man en twee kleine kids! Op de camping, in de Efteling en in ons vernieuwde huis bijvoorbeeld.

Wat heb ik daarvan geleerd??

Volgend jaar doe ik het wat rustiger aan 🤣 maar ook: je kunt veel meer dan je zelf denkt. Als je dit begin 2022 tegen me had gezegd, had ik gezegd hahaaaa ja grappig! Maar we did it, en we leven nog (sort of 😜)

Maar de belangrijkste conclusie: als je maar wil, kun je je leven precies zo inrichten zoals je het zelf voor je ziet. En I LOVE mijn leven vol roze, glitter, blijheid en lieve mensen 💛

Jaaaa ik heb er toch een corny eindejaarspost van gemaakt, sorry not sorry! Maar thnx dat je dit mooie jaar (of een deel ervan) met me meebeleefd hebt!

Hoe kijk jij terug op dit jaar?

Ooooo én: @blinck_photography maakte deze en nog een heleboel toffe andere foto’s dit jaar 😉

Paulien van Bunnik

Aangenaam, tof dat je een kijkje in mijn hoofd komt nemen! Ik ben fulltime ideeëngenerator, vakidioot en groot fan van marketing, branding en ondernemen. Makkelijker kunnen we het wél maken, én leuker.

Kom je ergens niet uit? Huur mijn hoofd! In 1,5 uur werken we samen aan je positionering, je huisstijl óf je social media strategie. Ik zorg dat je weer lol krijgt in je online zichtbaarheid, zodat je klanten áántrekt. 

Liever kant-en-klaar? Adopteer een kant-en-klare huisstijl! Ready to rumble?

werk-aan-jouw-merk-paulien

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *