Komt jouw hoofd tot rust in de vakantie?
21 augustus 2023

Nee die van mij ook niet 😂

Juist als ik een paar weken minder werk en afstand neem, komen de ideeën weer binnen stromen.

Maar daar heb ik helemaal geen tíjd voor, want ik dóe al veel te veel. Mijn TO DO lijst voor augustus was alweer gevuld met 5 huisstijlen, 2 ontwerp opdrachten, 3 Huur-mijn-Hoofd sessies, 2 weken BOOSTcamp in september én het schrijven van een werkboek voor @hetmarketingwalhalla.

Boehoe, arme ik hè? Ja niet echt. Maar surprise surprise; ik kreeg het er Spaans benauwd van, en ik zat niet eens in Spanje.

Dus ook al is het een luxeprobleem, het is toch een probleem. Ik heb structureel tijdtekort. Er is nooit een moment dat ik alles ‘af’ heb, en er staan nóg 89 potentiële projecten op mijn wishlist. Oftewel; ik ren als een blije puppy achter iedere stuiterbal aan die voorbij komt, maar krijg ze nooit allemaal te pakken. Hondsvermoeiend 😉

Tijd dus om ‘the crap te cutten’ en mezelf de vragen te stellen die ik aan mijn klanten stel;

🔥 Waar word je nou ECHT enthousiast van?
🔥 Welk aanbod levert je klanten het meeste op?
🔥 Wat kóst je het minste energie en levert de meeste energie óp?

Daar heb ik een hele tijd op zitten broeden, maar de korte samenvatting; dat zijn mijn Huur-mijn-Hoofd sessies! 1-op-1 terug naar de kern, jouw enthousiasme voor je vak weer aanwakkeren en dat vertalen naar een simpele strategie.

I LOVE IT, in korte tijd kan ik mijn klanten hier een stuk verder mee helpen, ik word er zelf volledig door gehyped en bonus; het levert geen to do’s op mijn lijst op! Dit is puur ‘on the spot’ ideeën genereren en daarin ben ik op mijn best.

Conclusie; mijn focus komt te liggen op consultancy / coaching, hoe je het ook wil noemen, en ik stop met maatwerk en (langere) trainingen. Geen huisstijlen, ontwerp-opdrachten en BOOSTcamp meer. Hoe tof ik het ook vind; het vreet energie door mijn eigen perfectionisme en drang tot overdeliveren.

Wat ik dan allemaal wél ga doen lees je in mijn volgende post, want natuurlijk komen er weer andere toffe dingen voor in de plaats 😉

How about you? Is het bij jou ook weer eens tijd voor de bezem door je bedrijf?

Paulien van Bunnik

Aangenaam, tof dat je een kijkje in mijn hoofd komt nemen! Ik ben fulltime ideeëngenerator, vakidioot en groot fan van marketing, branding en ondernemen. Makkelijker kunnen we het wél maken, én leuker.

Kom je ergens niet uit? Huur mijn hoofd! In 1,5 uur werken we samen aan je positionering, je huisstijl óf je social media strategie. Ik zorg dat je weer lol krijgt in je online zichtbaarheid, zodat je klanten áántrekt. 

Liever kant-en-klaar? Adopteer een kant-en-klare huisstijl! Ready to rumble?

werk-aan-jouw-merk-paulien

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *