Dat kan lichter!

Ondernemen is niet ingewikkeld

Zucht, steun, kreun..

Best lastig om aan klanten te komen

Hou eens op joh! Ondernemen ís niet ingewikkeld, als je 100% doet waar JIJ enthousiast van wordt en dat zichtbaar weet te maken. Dat is de enige marketingstrategie die je nodig hebt. Je zal zien dat die klanten dan echt ‘als vanzelf’ aan komen waaien. Maar daar moet je eerst wel wat voor doen natuurlijk. 

Trék niet aan klanten, trek ze áán

Hoe dan? Dat gaan wij samen uitvogelen, in een Zoom-call van 1,5 uur. We verwijderen alle overbodige ruis en halen de kern weer naar boven. Waar ben jij knéttergoed in? Waar krijg je megaveel energie van? En hoe kunnen we dat in een toffe vorm verpakken die écht bij jou past?

We gaan aan de slag met;

 

Terug naar de kern

Wie ben je? Wat was altijd al de rode draad in je leven? Waar ben je knettergoed in en waarin absoluut niet? Let’s cut the crap! Als we alle overbodige ruis verwijderen, blijft de kern over: waarom ging je überhaupt ondernemen? Waar krijg je jeukende handen van? Dat brengen we weer naar boven. 

Wat doe je nou eigenlijk?

Als buitenstaander kijk ik objectief naar je aanbod. Is het direct duidelijk wat je doet? Welke vragen komen er in me op? We doorlopen samen de routing die potentiële klanten aflopen voor ze je benaderen. People are lazy, maak het dummy-proof!

Van nice to have naar nééd to have

Hoe tof is je aanbod? Als je klant dit ziet, wil je als eerste reactie; “DIT MÓET IK HEBBEN!!” Is het dat niet? Terug naar de tekentafel! Jíj bent de expert, dus je weet precies hoe je het leven van je klant 10x beter maakt. Samen kijken we hoe het tóffer kan.

Kneden tot de perfecte vorm

Als we weten wát je aan gaat bieden, kiezen we de juiste vórm. Van strippenkaart tot jaartraject, van online leeromgeving tot e-book. Je kunt het zo gek niet bedenken, of ik heb het al eens geprobeerd 😂 ik vertel je graag alle pro’s & con’s.

En HOP! Over die drempel

En dan de grootste uitdaging, het echt gaan dóen! Wat zijn jouw beren op de weg? Ik schop ze aan de kant! Het kan altijd simpeler dan je denkt, én leuker! We bedenken een toffe naam en lancering en hoppaaaa, gaan met die banaan!

Hoor je het liever van een ander? Snap ik

Jaaa ik wil mijn aanbod pimpen, maarre..

wat kost dat?

Ik houd niet van ingewikkeld; ik werk met één tarief. Ben ik de goedkoopste? Nope. Verdien je me snel terug? Yes, gegarandeerd 😊 Dus: blijf je nog een eeuwigheid aanklooien en uitstellen in je eentje, of gaan we dit gewoon in 1,5 uur regelen?

Huur mijn Hoofd

€250 excl. btw

  • 1,5 uur Zoomen en trust me, daarna ben je helemaal suf geluld, dus langer wil je niet 😂
  • Incl. de opname zodat je het later nog een keer terug kunt kijken of luisteren
  • Maar vooral: een concreet plan om je aanbod makkelijker én leuker te maken 

Supersize me?

Dan krijg je stapelkorting!

  • Heb je na een tijdje nóg een schop onder je kont nodig?
  • Of wil je bijvoorbeeld óók je positionering of je huisstijl met me bespreken?
  • Op je 2e afspraak krijg je €25 korting, op je 3e afspraak €50 korting!

Wanneer gaan we samen hypen?

Plan hem gelijk in!

Klinkt top Paulien, maar tell me more over jezelf!

paulien-gesprek-aanvragen

Nou hoiiii ik ben dus Paulien, serial and not so serious ondernemer sinds 2015. Ik maakte ruim 700 cv’s op maat met CV Atelier, bijna 100 heerlijk hysterische marketing & branding concepten met WERK aan jouw MERK, en in 2022 startte ik het MARKETING WALHALLA, een DIY platform met 20 andere marketing experts.

Mijn hoofd genereert dagelijks zo’n 100.000 nieuwe business ideeën – waar ik soms redelijk koekoek van word – dus nu bedenk ik ideeën voor jóu! Die hoef ik namelijk niet zelf uit te voeren, win-win 😉

Mijn geheim? Ik zie geen drempels, maar kansen. Daar spring ik direct bovenop, en door mijn aanstekelijke enthousiasme wordt het 9 van de 10 keer een succes. 

Daar help ik jou ook graag mee. Dag drempels, hallo enthousiasme! Life is short, make it sweet! 

Nog vragen? Stuur me gewoon ff een berichtje

Durf je niet? Misschien staat je antwoord hierbij.. little chicken

dummy
Hoe ziet het proces er uit?

Als je via Calendly een tijdstip hebt gekozen, ontvang je van mij een afspraakbevestiging met de Zoom-link. Daarna stuur ik je een uitgebreidere mail met aanvullende vragen en een betaallink om de afspraak definitief te maken. Zie je geen geschikt tijdstip in Calendly? Stuur me dan even een bericht via onderstaand contactformulier!

Heb ik wel genoeg aan 1,5 uur?

Meestal wel! Like I said; ik vraag en praat in een uur net zoveel als een ander in een dag haha! Maar als je twijfelt; laat me dan even weten wát je wil bespreken, en dan kijken we samen of we dat redden in één sessie of dat we er meerdere nodig hebben. Op een 2e en evt 3e sessie krijg je korting!

Wat als je mijn probleem niet op kan lossen?

Dat kan natuurlijk, ik ben geen guru of allesweter. Als je met een issue zit waarvan ik denk dat ik niet de juiste persoon ben om dat op te lossen, dan zeg ik het eerlijk, en verwijs ik je met alle liefde door naar een collega.

dummy
Kunnen we eerst vrijblijvend kennismaken?

Nee sorry, daar doe ik niet (meer) aan. Dat klinkt misschien lullig, maar heeft één hele simpele reden; ik werk maar 24 uur per week en ben heel kritisch op hoe ik mijn beschikbare tijd en headspace besteed, mijn agenda zit continu volgeboekt.

Op basis van mijn website en social media kun je denk ik heel goed inschatten of ik de juiste match voor je ben. Twijfels? Je mag me alles vragen in een persoonlijk berichtje. Ik ga je niet overtuigen om met me te werken, ik werk alleen met mensen die 100% aan gaan op míjn energie 😉 en dat gun ik jou ook!

Kunnen we ook bellen ipv Zoomen?

Kan, maar liever niet! Het is namelijk erg handig als ik tussendoor mijn scherm met je kan delen, als we bijvoorbeeld samen je website of je social media bekijken.

Kunnen we de sessie ook live doen?

Ja hoor! Als je het leuk vindt, ben je ook van harte welkom in mijn kantoor in Groenekan (net buiten Utrecht!)