LinkedIn BOOSTcamp

Er gaat een hele nieuwe wereld voor je open

LinkedIn is voor saaie dodo’s in pak

Yeah right

Ik hoor het zó vaak; “Daar zitten alleen maar zakelijke mensen”, of “Ik vind het saai, wat moet ik er posten?” Let me tell you: totale onzin! LinkedIn is slechts een platform, en het is zo saai als je eigen netwerk.

There, I said it: LinkedIn is niet saai, je eigen nétwerk is saai! En je profiel! En daar is natuurlijk wat aan te doen 😉 Ik vind LinkedIn echt een feestje, je hebt mega veel mogelijkheden om er echt jóuw ding van te maken, en dan heb ik het belangrijkste nog niet genoemd; je kunt hier met één post een paar duizend potentiële nieuwe klanten bereiken. Need I say more?

Okee okee Paulien, maar hoe gaan we dat doen dan?

In de week van 3 tot 7 april geven we jouw LinkedIn een flinke BOOST, in drie ochtenden (ma/wo/do). Iedere ochtend ontvang je van mij per mail de link naar het live webinar, een PDF checklist en/of Canva templates, én een opdracht. Kun je er live niet bij zijn? No worries, je kunt alles terugkijken! Het programma per dag:

10 uur: LIVE webinar

Iedere ochtend start ik met een uur live over het onderwerp van die dag, via Zoom. Ideeën, voorbeelden (ik deel mijn scherm met je) en al mijn tips & tricks!

11 uur: Doe-het-ZELF

Na het webinar ga je zelf gelijk een uur concreet aan de slag met je LinkedIn profiel of met één van de Canva templates die ik voor je gemaakt heb.

12 uur: LIVE Q&A

Voor wie nog vragen heeft, of het gewoon gezellig vindt, ben ik nog een uur bereikbaar via Zoom! Ik kijk met je mee en geef graag nog aanvullende tips!

Dag 1: jouw feestje!

We beginnen met het gezelligste gedeelte; we gaan helemaal jouw feestje maken van je eigen persoonlijke profiel. Ik laat je zien hoe je je huisstijl óveral doortrekt, waar nog leuke aanvullende opties staan en hoe je echt een uitnodigende plek maakt van jouw profiel én bedrijfspagina. Je ontvangt van mij Canva templates voor o.a. je header, profielfoto en profielvideo.

Dag 2: wat zet je er dan op?

Nu je profiel gezellig is, is het tijd voor de inhoud. It’s not all about the looks baby! Ik laat je zien hoe je een sterke profieltekst schrijft, die mensen triggert om jóu een bericht te sturen in plaats van andersom. Wat zet je nou allemaal bij je werkervaring en wat niet? Welke instellingen moet je aan zetten om goed gevonden te worden? Hier gaan we gelijk mee aan de slag.

Dag 3: kom maar door met die klanten!

En dan.. zit je met een shiny mooi nieuw profiel, maar er komt nog niemand kijken. Gaan we wat aan doen! Ik geef je een concreet stappenplan om meer interactie te krijgen op LinkedIn; hoe kom je aan nieuwe vrienden? 😉 Wat voor soort content doet het goed op LinkedIn? Met slechts 5 à 10 minuten per dag kun je dit al structureel gaan opbouwen!

Vind ik heel leuk, kijk maar

Wat kost dat dan??

Dat ligt eraan hoe snel je bent! Hahaaa ja ik moet toch wat, met een product met ongelimiteerde oplage 😉

Voor dit geld krijg je niet alleen toegang tot de live webinars, maar óók meerdere LinkedIn checklists, Canva templates voor o.a. je LinkedIn header en profielfoto/-video, maar vooral: een dosis van mijn aanstekelijke enthousiasme!

Vroege vogel:

€150,-

Voor 20 maart

Late luiaard:

€200,-

Van 20 t/m 26 maart

Fuck, toch FOMO:

nog steeds €200,-

27 maart of later

gifje Paulien 1-op-1

Wie ben ik?

Paulien van Bunnik, aangenaam! Serial and not so serious ondernemer sinds 2015. In die tijd startte ik CV Atelier, WERK aan jouw MERK en het MARKETING WALHALLA.

I love marketing, branding en ondernemen, en ik krijg echt jeukende handen als ik allemaal gemiste kansen zie bij andere ondernemers. Pleeeaaaase lemme help! 

Het kan áltijd simpeler, en het kan ook áltijd leuker. Ik neem je graag mee in mijn aanstekelijke enthousiasme!

Doe je gezellig mee?

Dan maken we samen een feestje van LinkedIn

Superleuk als je mee doet, er doen al ca. 20 toffe ondernemers mee! Met onderstaande knop kom je gelijk op de betaalpagina terecht. Per mail ontvang je van mij de bevestiging en de factuur voor je administratie.

Nog vragen?

Misschien staat je antwoord hierbij

dummy
Hoeveel tijd ben ik er aan kwijt?

Eerlijk? Zoveel tijd als je zelf wil! Ik ben op maandag, woensdag en donderdag live aanwezig en bereikbaar van 10:00 tot 13:00 uur. De opdrachten kun je in principe ook doen binnen die tijd, maar wellicht vind je het zelf fijn om er meer tijd voor uit te trekken. Vooral de inhoud van je profiel kan best tricky zijn en een paar dagen nodig hebben!

Wat als ik niet alle dagen kan?

Je hoeft niet alle dagen live mee te doen uiteraard! De Zoom opnames deel ik achteraf met je, dus die kun je terugkijken wanneer je wil. En ook de opdrachten kun je in je eigen tempo doen. 

Kan ik ook later aanhaken?

Ja zeker, zie ook de vraag hierboven. Je ontvangt al het materiaal per mail, inclusief de Zoom opnames. Je kunt dus ‘inhalen’ wanneer je wil.

Hoe lang blijft het materiaal beschikbaar?

Je houdt toegang tot de Zoom opnames tótdat ik weer een nieuwe editie organiseer. Dat kan een maand zijn, kan ook een halfjaar zijn 😉 Maar die kondig ik weer ruim op tijd aan, dus dan heb je nog tijd om eventueel opnames te downloaden.

dummy
Wat heb ik nodig om mee te doen?

Een laptop met webcam en microfoon voor Zoom, een LinkedIn profiel en een Canva account 🙂 Het is wel fijn als je al een béétje een basis hebt op LinkedIn en een goed idee van waar je voor staat met je bedrijf. Nog geen flauw idee? Dan is het misschien handiger om eerst je merkverhaal en branding goed op orde te hebben, ik plan binnenkort ook weer een nieuwe Branding BOOSTcamp! 

Moet ik al handig zijn met LinkedIn?

Niet per se 🙂 het is wel handig als je de verschillen weet tussen de startpagina, je persoonlijke profiel, je bedrijfspagina etc, maar dat laat ik ook tijdens BOOSTcamp even snel zien. 

Moet ik handig zijn met Canva?

Een basiskennis van Canva is wel handig, maar ik laat met schermfilmpjes zien hoe je de templates kunt gebruiken, dus dat moet helemaal goedkomen. Kom je ergens niet uit? Dan maak ik met alle liefde even een schermfilmpje extra!

Wat als ik al actief ben op LinkedIn?

Geen probleem, handig juist als je al een basis hebt! We gaan samen kijken hoe het nóg leuker en nóg simpeler kan, want dat kan het vrijwel altijd. Ik gooi zoveel informatie over je heen, dat er altijd wel nieuwe dingen uit komen!