LinkedIn is ENG!! (Instagram live video)
2 november 2022

LINKEDIN IS ENG!! Tenminste.. dat hoor ik van heel veel ondernemers. Nergens voor nodig!!

In deze eerste LIVE Paulien-Praat (je kunt hem hier terugkijken) geef ik je in een kwartier wat tips hoe je LinkedIn op een léuke manier in kunt zetten, onder andere:

  • Waarom LinkedIn niet alleen voor saaie zakenmannen in pak is
  • Hoe je om kunt gaan met azijnpissers en negatieve reacties
  • Wat voor soort posts het beste werken op LinkedIn

Geloof je me daarna nog steeds niet? Stuur me dan ff een DM, vind ik leuk 😉

Paulien van Bunnik

Aangenaam, tof dat je een kijkje in mijn hoofd komt nemen! Ik ben fulltime ideeëngenerator, vakidioot en groot fan van marketing, branding en ondernemen. Makkelijker kunnen we het wél maken, én leuker.

Kom je ergens niet uit? Huur mijn hoofd! In 1,5 uur werken we samen aan je positionering, je huisstijl óf je social media strategie. Ik zorg dat je weer lol krijgt in je online zichtbaarheid, zodat je klanten áántrekt. 

Liever kant-en-klaar? Adopteer een kant-en-klare huisstijl! Ready to rumble?

werk-aan-jouw-merk-paulien

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *