Marketing = boven blijven drijven in de breinsoep!
19 juli 2023

“Het enige doel is dat je boven blijft drijven in de breinsoep van je klanten.” zei één van mijn communicatie professoren regelmatig.

En dat is voor mij nog steeds een fijne reminder dat mijn content echt niet altijd perfect hoeft te zijn.

Het gaat erom dat mensen je met enige regelmaat voorbij zien komen, en dat ze daardoor aan jóu denken als ze iemand met jouw expertise nodig hebben.

Dus leg de lat – zeker in het begin – niet te hoog voor jezelf. Als je regelmatig zichbaar bent, heb je de eerste drempel al overwonnen. Hoera voor jou! 🙌

Daarna is het een kwestie van volhouden, en je zal zien dat hoe vaker je content maakt, hoe makkelijker je dat af gaat. En niet onbelangrijk; dat je er steeds beter in wordt.

Dan krijg je een steeds prominentere plek daar bovenin die breinsoep 😉

Learn by doing! Of je nou veel post of stories deelt of filmpjes maakt (wat je zelf prettig vindt!) dat maakt niet uit. Maar door het te dóen, merk je wat goed werkt en wat niet. Waar jouw klanten op aan gaan, en waar geen kip op reageert.

Bedenk je dan dat ook dát niet uitmaakt, want hee; mensen hebben je weer even voorbij zien komen en je drijft weer wat meer naar de oppervlakte. Volgende keer schiet je nog verder omhoog 😉

Ga lekker koken en borrelen!

Paulien van Bunnik

Aangenaam, tof dat je een kijkje in mijn hoofd komt nemen! Ik ben fulltime ideeëngenerator, vakidioot en groot fan van marketing, branding en ondernemen. Makkelijker kunnen we het wél maken, én leuker.

Kom je ergens niet uit? Huur mijn hoofd! In 1,5 uur werken we samen aan je positionering, je huisstijl óf je social media strategie. Ik zorg dat je weer lol krijgt in je online zichtbaarheid, zodat je klanten áántrekt. 

Liever kant-en-klaar? Adopteer een kant-en-klare huisstijl! Ready to rumble?

werk-aan-jouw-merk-paulien

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *