Meer meer MEER! Maar waarom?
14 juli 2023

Eens in de zoveel tijd betrap ik mezelf er weer op dat ik ‘meer’ wil.

🏕 Een grotere tuin bij ons huis, in plaats van ons postzegeltje.

🏡 Grotere kamers voor de kids, in plaats van de 4m² die ze nu hebben.

🏖 Vakanties naar het buitenland, in plaats van onze eigen caravan in Zeewolde.

Maar waarom?? Het zit er zo ingebakken bij ons om altijd maar meer te willen. En dat zorgt er alleen maar voor dat we niet tevreden zijn met wat we nú hebben.

Dus dan geef ik mezelf een bitch slap en bedenk ik me weer eens;

🏕 Hoe blij ik ben met ons kleine huis en tuintje, want supergezellig en lage maandlasten 😁

🏡 Dat de kids hun kleine kamertje juist gezellig en ‘veilig’ vinden, en dat je met een hoogslaper alsnog een hoop kwijt kunt 😜

🏖 En dat we niet naar het buitenland hoeven voor een fijne vakantie, all I need is een strand, een softijsje of een cocktail en goed gezelschap en iedereen is happy.

Zoals hier met @antjeveld die ik even heb misbruikt voor de leuke foto 😉 met haar en een heleboel andere toffe ondernemers had ik twee heerlijke dagen in Scheveningen bij @letsgethelemaalloesoe 😁

How about you? Over welke “kleine” dingen in je leven ben je stiekem wel eens aan het klagen, terwijl ze eigenlijk superfijn zijn?

Be happy with what you have 💛

Paulien van Bunnik

Aangenaam, tof dat je een kijkje in mijn hoofd komt nemen! Ik ben fulltime ideeëngenerator, vakidioot en groot fan van marketing, branding en ondernemen. Makkelijker kunnen we het wél maken, én leuker.

Kom je ergens niet uit? Huur mijn hoofd! In 1,5 uur werken we samen aan je positionering, je huisstijl óf je social media strategie. Ik zorg dat je weer lol krijgt in je online zichtbaarheid, zodat je klanten áántrekt. 

Liever kant-en-klaar? Adopteer een kant-en-klare huisstijl! Ready to rumble?

werk-aan-jouw-merk-paulien

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *