Mijn hoofd is van de markt!
3 maart 2024

Ja dat lees je goed, de komende tijd is mijn hoofd exclusief gereserveerd voor één bedrijf;

Mijn eigen bedrijf!

Het afgelopen jaar heb ik lekker lopen experimenteren met werkvormen binnen mijn bedrijven @werkaanjouwmerk en @hetmarketingwalhalla.

Ik heb 1 op 1 Huur mijn Hoofd sessies gedaan via Zoom, online BOOSTcamps gegeven aan groepen tot 30 ondernemers, hypersnelle huisstijlen op maat gemaakt, online challenges georganiseerd en nog veel meer.

En ik vond het hectisch, maar supertof! Voordeel; na al deze werkvormen weet ik heel goed wat wel en niet werkt voor mij, mijn chaotische hoofd (😬) en voor mijn klanten.

Waar ik vooral achter kwam? Ik ben op mijn best als ik kan creëren wanneer ik in een flow zit. Wanneer ik gelijk in kan spelen op iedere toffe ingeving. Ruimte creëren in mijn hoofd zodat ik ruimte heb óm te creëren wanneer ik die behoefte voel.

Dus; ik veeg mijn hele agenda leeg. Ieeee fakking eng, maar ik ga het gewoon doen. Ik stop even hélemaal met maatwerk én met 1 op 1 sessies.

Hoe kun je de komende tijd dan wél met mij samenwerken?

💜 Ik ga masterclasses geven in makkelijke marketing, waar je laagdrempelig zelf mee aan de slag kunt; de Mega Makkelijke Marketing Masterclass Marathon, of zoiets 🤣 working on it!
💜 Ik ga de webshop van @hetmarketingwalhalla vullen met allemaal toffe DIY trainingen, werkboeken en templates
💜 Ik ga nog veel meer toffe kant en klare huisstijlen maken die je kunt ‘adopteren’
💜 Én wellicht nog veel meer nieuwe dingen (live workshops, online groepstrainingen, VIP dagen in roze hotels) omdat ik daar dan ineens weer tijd voor heb 😉

Stop ik dan helemáál met 1 op 1 werken? Dat denk ik niet, want ik vind de Huur mijn Hoofd sessies ook geniaal. Maar dit hoofd is even toe aan een nieuw experimentje en wat opschudding in de routine!

Je hebt ruimte nodig om te groeien, dus die ruimte geef ik mezelf.

En dat gun ik jou ook, lekker spelen en experimenteren. Hoe vaak doe jij dit binnen je bedrijf?

I’ll keep you posted 💜 leuk als je me volgt in mijn experiment!

Paulien van Bunnik

Aangenaam, tof dat je een kijkje in mijn hoofd komt nemen! Ik ben fulltime ideeëngenerator, vakidioot en groot fan van marketing, branding en ondernemen. Makkelijker kunnen we het wél maken, én leuker.

Kom je ergens niet uit? Huur mijn hoofd! In 1,5 uur werken we samen aan je positionering, je huisstijl óf je social media strategie. Ik zorg dat je weer lol krijgt in je online zichtbaarheid, zodat je klanten áántrekt. 

Liever kant-en-klaar? Adopteer een kant-en-klare huisstijl! Ready to rumble?

werk-aan-jouw-merk-paulien

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *