Neem pauze, sta eens stil
11 april 2024

Pauze nemen is eng, I know. Als je jezelf de tijd gunt om even stil te staan, heb je het gevoel dat er niks gebeurt. Dat er geen geld in het laatje komt. Dat je nutteloos bezig bent. Dat je niet groeit.

Maar au contraire, my dear! Eens in de zoveel tijd heb je – je raadt het niet – tijd nodig 😊

Om uit te Zoomen.
Het grote geheel te bekijken.
Zien hoe ver je al bent gekomen.
Balen van dingen die je niet had moeten doen.
Genieten van beslissingen die je wél hebt genomen.

Als we altijd maar door blijven racen, hebben we geen tijd om over dit soort dingen na te denken.

Ik veegde niet voor niets mijn agenda leeg een paar weken geleden.

Voelt dat nu ongemakkelijk? Ja.
Word ik er onzeker van dat ik nu geen drol verdien? Ja.
Denk ik dagelijks een paar keer “WTF heb ik gedaan??” Ja.

Maar tegelijk voel ik óók ruimte. Rust. Vertrouwen.

Want er verdween ook een hoop bullshit uit mijn hoofd, en daardoor zag ik ineens die stip aan de horizon waar ik naartoe wil. Ik zie Paulien 2.0 (oké who am I kidding, Paulien 22.0 🤣) al in de verte staan.

Daar word ik mega enthousiast van, en dat enthousiasme geeft me weer het vertrouwen dat het gewoon goed gaat komen. Dat ik dit kan.

En dat gun ik jou ook! Even een adempauze. Working on it, met de Verwonderdoos! Daarmee wil ik je laten zien hoe je even pas op de plaats maakt in 3 stappen; Verwonderen, Verwijderen en Vermenigvuldigen. Daarover snel meer 😊

Maar tell me; hoe vaak gun jij jezelf de tijd om even stil te staan?

Paulien van Bunnik

Aangenaam, tof dat je een kijkje in mijn hoofd komt nemen! Ik ben fulltime ideeëngenerator, vakidioot en groot fan van marketing, branding en ondernemen. Makkelijker kunnen we het wél maken, én leuker.

Kom je ergens niet uit? Huur mijn hoofd! In 1,5 uur werken we samen aan je positionering, je huisstijl óf je social media strategie. Ik zorg dat je weer lol krijgt in je online zichtbaarheid, zodat je klanten áántrekt. 

Liever kant-en-klaar? Adopteer een kant-en-klare huisstijl! Ready to rumble?

werk-aan-jouw-merk-paulien

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *