NOW IS THE TIME
17 juli 2023

“NOW IS THE TIME!” bulderde hij tegen me. Echt, met mijn 1.90m ben ik niet snel onder de indruk van een man, maar door deze grote donkere vent van zeker 2.10m wou ik me spontaan achter mijn zusje @lets_get_loes verstoppen 🤣

We waren samen aan het dansen in een superleuke R&B discotheek in Malta, zo één waar alle mannen zo goed konden dansen dat wij ons een stel Hollandse harken voelden, al kunnen wij echt allebei wel dansen al zeg ik het zelf 😉

Maar ik schrok me dus kapot toen hij ineens achter me stond en in mijn oor bulderde “DO YOU WANNA DANCE?”

“Ehhh.. no thanks, maybe later!” piepte ik, people pleaser als ik ben.

Maar deze reus gaf niet snel op en stond 5 minuten later dus weer voor mijn neus: “NOW IS THE TIME” 🤣

Ik weet niet meer hoe ik reageerde, volgens mij ben ik met een zielig gilletje weggevlucht. Achteraf dikke spijt van, want wie weet had ik de sterren van de hemel gedanst met deze imposante dude!

Wat is nou de moraal van dit verhaal?

Als je wacht tot alle omstandigheden perfect zijn en je genoeg moed hebt verzameld, kun je wachten tot je een ons weegt.

Denk dan even aan die bulderstem die tegen je zegt “NOW IS THE TIME!”

Gewoon gaan met die gierende zenuwen, en dans de sterren van de hemel 😁

Paulien van Bunnik

Aangenaam, tof dat je een kijkje in mijn hoofd komt nemen! Ik ben fulltime ideeëngenerator, vakidioot en groot fan van marketing, branding en ondernemen. Makkelijker kunnen we het wél maken, én leuker.

Kom je ergens niet uit? Huur mijn hoofd! In 1,5 uur werken we samen aan je positionering, je huisstijl óf je social media strategie. Ik zorg dat je weer lol krijgt in je online zichtbaarheid, zodat je klanten áántrekt. 

Liever kant-en-klaar? Adopteer een kant-en-klare huisstijl! Ready to rumble?

werk-aan-jouw-merk-paulien

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *