Hoi! Ik ben ...

Paulien van Bunnik

Mijn superpowers?

kort samengevat ben ik een …

 

$

spons

Ik ben een kletsfabriek, maar óók een goede luisteraar. Ik neem álles in me op, van emoties tot sfeer en zowel verbale als non-verbale signalen. Soms vermoeiend voor mezelf, maar ideaal voor dit werk. Ik stel jou op je gemak, en tijdens het kletsen pik ik alles op wat ik nodig heb voor jouw merk.

$

trechter

Jij hebt 100.000 ideeën over jezelf en je bedrijf. Als buitenstaander zie ik sneller de rode draad en scheid ik de hoofd- van de bijzaken. Dit vertaal ik naar een kort maar krachtig verhaal. Hoe begrijpelijker, hoe beter. Weg met overbodige meuk, we maken alles zo leuk én makkelijk mogelijk.

$

confettikanon

Als je merk staat, wil je hem ook consistent zichtbaar maken! Daarvoor is véél output nodig. Geen zorgen, dit vind ik het leukste deel! Van LinkedIn headers tot website teksten, voor je het weet vliegen ze je om de oren 😉 lekker to-the-point en met humor, iedereen zal met je willen werken!

I love it when a plan comes together

alle wegen leiden naar Rome

paulien

Als klein Paulientje wilde ik al ‘mooie dingen maken’: tekenen, schrijven, dansen, zingen: als ik mijn creativiteit er maar in kwijt kon. Na mijn studie communicatie rolde ik echter eerst een paar salesfuncties in. Niet per se leuk, wel leerzaam.

In iedere functie was ik in no time degene die alle communicatie-uitingen oppakte! Kort maar krachtig, overtuigend, en visueel aantrekkelijk. Daarna rolde ik in 2015 mijn bedrijf CV Atelier in, waar dit alles ineens samen kwam. Ik vond het namelijk wél leuk om ménsen te ‘verkopen’, en kon al mijn creativiteit in tekst én beeld hierin kwijt.

Het allerleukst vind ik om het zelfvertrouwen van mijn klanten te zien groeien. Ik geloof echt dat je de leukste mensen aantrekt door je enthousiaste zelf te zijn. WERK aan jouw MERK was voor mij een logische volgende stap in 2021. Hier kan ik nóg veel meer creativiteit in kwijt en ondernemers zijn echt my kind of people: de mensen die hun eigen pad kiezen. I love it!

vrienden over mij

Als onderdeel van de MEGA merkover, vraag ik mijn klanten om hun vrienden te vragen wat zíj hun positieve eigenschappen vinden. Dit helpt je om de rode draad te herkennen! Natuurlijk kan ik dan zelf ook niet achterblijven. Dit zeggen mijn vrienden over mij!

Schaamteloos jezelf zijn

dat gun ik iedereen

Als ik oud en grijs ben, hoop ik dat dat mijn legacy is; dat ik zoveel mogelijk mensen heb geïnspireerd om echt zichzelf te zijn. Het leven is te kort, om alles te doen zoals het hoort! Ik ben er van overtuigd dat de leukste mensen jou weten te vinden als je jezelf durft te laten zien met al je quirks en unieke eigenschappen: een beetje vreemd is zo gek nog niet! 

Volg je eigen pad, er zijn al genoeg saaie meelopers op de wereld 😉 Ook mijn kinderen wil ik meegeven dat het niet draait om diploma’s en een hoog salaris, maar om doen waar je blij van wordt! 💛 

Okee ik houd op voordat dit te corny wordt (te laat?)

Als ik niet werk

Paulien in haar natuurlijke habitat 

Privé en zakelijk probeer ik 50/50 te verdelen! De ene helft op mijn tropische kantoor in Groenekan (bij Utrecht), lekker creatief bezig (mijn me-time) en de andere helft thuis bij Floris, Mick (7) en Robyn (6) in ons gezellige dijkhuisje. 

Ik houd van de kleine dingen in het leven; softijsjes met discodip, een lekkere latte drinken met vrienden, een avondje netflixen of een dagje naar het strand. Totaal niet materialistisch; ik heb alles waar ik als klein meisje van droomde! Ik droom alleen nog van iets meer uren in mijn dag om al deze loves nóg wat meer tijd en aandacht te geven 😉

Paulien at home

Meer weten?

let me know