Paulien heeft weer wat bedacht hoor
26 oktober 2022

Wat heb ik me nu weer op de hals gehaald.. 😂

Want: ik speelde al langere tijd met het idee om online trainingen te maken voor zelfstandig ondernemers, waarin ze zelf op een léuke manier met hun marketing en branding aan de slag kunnen (WERK aan jouw … huisstijl / merkverhaal / aanbod / LinkedIn profiel.. you get the point!)

Maar toen dacht ik: HOE TOF zou het zijn, als dit niet alleen online trainingen van míj zijn, maar van branding experts met allemaal verschillende expertises. Een one-stop-shop voor alles wat met marketing te maken heeft: webdesign, grafisch ontwerp, fotografie, illustraties, you name it!

Dat wordt dan letterlijk: het MARKETING WALHALLA voor én door zzp’ers. Waar je naast online trainingen ook terecht kunt voor werkboeken, templates, e-books, blogs, interviews: alles door gevestigde ondernemers in hun werkveld, op een léuke manier, zodat jij weer lol krijgt in en met je online zichtbaarheid.

Dusss impulsief als ik ben gooide ik dat idee in mijn stories, en inmiddels doen er al 26 leukerds mee!! (zie @hetmarketingwalhalla, iedereen die ik volg doet mee)

Geniaal toch?? Dit zijn allemaal leading ladies in hun vakgebied en ze doen dit vooral met een heleboel FUN!

Ben jij een ZZP’er en lijkt het je tof om hier aan de slag te gaan met je eigen marketing? Volg @hetmarketingwalhalla dan om alle updates mee te krijgen!

Paulien de branding masjien

Aangenaam! Vakidioot en groot fan van marketing, branding en ondernemen. Makkelijker kunnen we het wél maken, én leuker.

Kom je er niet uit? Huur mijn hoofd! In een uur geven we je huisstijl een BOOST óf we werken we een marketingconcept uit. Daarnaast organiseer ik bijna maandelijks een BOOSTcamp, waarmee we in groepsverband aan de slag gaan met een onderdeel van je branding!

Ben je zelf totáál niet creatief en heb je echt GEEN idee? Adopteer dan een kant-en-klare huisstijl! Ik laat je zien hoe je deze toe kunt passen op je social media en bijvoorbeeld op je website! Ready to rumble?

werk-aan-jouw-merk-paulien

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *