Paulien heeft weer wat bedacht hoor
26 oktober 2022

Wat heb ik me nu weer op de hals gehaald.. 😂

Want: ik speelde al langere tijd met het idee om online trainingen te maken voor zelfstandig ondernemers, waarin ze zelf op een léuke manier met hun marketing en branding aan de slag kunnen (WERK aan jouw … huisstijl / merkverhaal / aanbod / LinkedIn profiel.. you get the point!)

Maar toen dacht ik: HOE TOF zou het zijn, als dit niet alleen online trainingen van míj zijn, maar van branding experts met allemaal verschillende expertises. Een one-stop-shop voor alles wat met marketing te maken heeft: webdesign, grafisch ontwerp, fotografie, illustraties, you name it!

Dat wordt dan letterlijk: het MARKETING WALHALLA voor én door zzp’ers. Waar je naast online trainingen ook terecht kunt voor werkboeken, templates, e-books, blogs, interviews: alles door gevestigde ondernemers in hun werkveld, op een léuke manier, zodat jij weer lol krijgt in en met je online zichtbaarheid.

Dusss impulsief als ik ben gooide ik dat idee in mijn stories, en inmiddels doen er al 26 leukerds mee!! (zie @hetmarketingwalhalla, iedereen die ik volg doet mee)

Geniaal toch?? Dit zijn allemaal leading ladies in hun vakgebied en ze doen dit vooral met een heleboel FUN!

Ben jij een ZZP’er en lijkt het je tof om hier aan de slag te gaan met je eigen marketing? Volg @hetmarketingwalhalla dan om alle updates mee te krijgen!

Paulien de branding masjien

Aangenaam! Vakidioot en groot fan van marketing, branding en ondernemen. Makkelijker kunnen we het wél maken, én leuker. 

Kom je er niet uit? Ik help je graag met een MINI merkover. Een uur telefonisch sparren en hypen, en ik geef je branding een boost met één ‘merkover’.

Grondigere aanpak nodig? Dan gaan we voor de MEGA merkover! In twee maanden bouwen we je merk from scratch op tot een supertof totaalconcept. Ready to rumble?

werk-aan-jouw-merk-paulien

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.