Pink hair, don’t care
25 mei 2022

Ik heb nergens spijt van in mijn leven. Lekker cliché, maar van iedere fout leer je, en daardoor ben ik waar ik nu ben.

Maar als ik die vraag krijg, zeg ik altijd: ‘Spijt is een groot woord, maar ik wou dat ik als tiener mijn haar in alle kleuren van de regenboog had geverfd. Dat ik wat meer had geëxperimenteerd.’

En de laatste tijd bleef dat maar in mijn hoofd hangen: als ik dat zo leuk vind, waarom doe ik het dan niet alsnog? 

Maar dan komt Paulien Twijfeltrien in mijn hoofd:

  • Neeee, wat gaan de ouders op het schoolplein daar wel niet van denken?
  • Ben je daar niet een beetje te oud voor? Je bent al 38 joh!
  • OMG, dan denkt iedereen dat ik mezelf heel tof en hip vind, zo van kijk mij nou!

Slaat helemaal nergens op natuurlijk. Ik roep al jaren online dat iedereen zichzelf moet zijn en dat ook laten zíen, dat je schijt moet hebben aan wat anderen van je vinden. Dan moet ik het zelf ook doen.

In mijn huisstijl doe ik dat al sinds mijn start als ondernemer (2015) met bijna alle kleuren van de regenboog. That is who I am! Een blije suikerspin 😂

Waarom dan niet in real life?? 

Dus gisteren dacht ik FUCK IT, ik ga het gewoon doen. Met een hoop bombarie heb ik het hele proces op Instagram gedeeld, want dan kon ik niet meer terug. 

En I DID IT! Jij denkt nu misschien: big deal, ik heb mijn haar in alle kleuren van de regenboog geverfd. Maar hee laat me even: dit was voor mij dus écht een ding.

En ik ben er supertrots op. Pink hair, don’t care!

Heb jij ook zo’n ‘ding’? Iets wat je heel graag zou willen, maar éigenlijk niet durft? 

Paulien de branding masjien

Aangenaam! Vakidioot en groot fan van marketing, branding en ondernemen. Makkelijker kunnen we het wél maken, én leuker.

Kom je er niet uit? Ik help je graag met een merk-BOOSTER. Een uur sparren en hypen via Zoom, zodat jij weer zín hebt om met je marketing en branding aan de slag te gaan.

Grondigere aanpak nodig? Dan gaan we voor de merk-OVER! Na een uitgebreide Zoom-sessie geef ik één van je online kanalen een volledige make-over en heb jij een mega beeldbank als aanvulling op je huidige huisstijl. Ready to rumble?

werk-aan-jouw-merk-paulien

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *