Buro Bercovitz

Keren Bercovitz

Daphne de Windt
[dmg_masonry_gallery gallery=”1930,1931,1932,1954,1934,1935,1936,1937″ columns=”2″ gutter=”20″ images_size=”dmg_image_small” modal_background_color=”rgba(23,15,48,0.21)” modal_title=”on” modal_title_color=”#FFFFFF” zoom_icon_color=”#FFFFFF” hover_overlay_color=”rgba(23,15,48,0.21)” hover_icon=”%%51%%” _builder_version=”4.11.2″ _module_preset=”default” background_enable_color=”off” custom_padding=”||||false|false” border_width_all_image=”3px” border_color_all_image=”gcid-bfe114e0-297c-4123-8934-349f5af3e209″ border_width_all_image_tablet=”2px” border_width_all_image_phone=”” border_width_all_image_last_edited=”on|phone” global_colors_info=”{%22gcid-bfe114e0-297c-4123-8934-349f5af3e209%22:%91%22border_color_all_image%22,%22border_color_all_image%22%93}” border_width_all_image__hover_enabled=”on|desktop” border_width_all_image__hover=”0px”][/dmg_masonry_gallery]

Over het project

Na 2 jaar ondernemen was het tijd voor Freelance Eventmanager Keren Bercovitz om te professionaliseren! We gingen samen aan de slag met haar branding.

Ze had al een logo laten maken en teksten laten schrijven, maar het mocht een stuk consistenter en vooral; haar persoonlijkheid en potentieel laten zien, met haar enorme bak aan ervaring!

In een uitgebreide brainstormsessie kwamen wij samen tot de kern van haar merk, en ik vertaalde deze naar haar merkverhaal en huisstijl. Deze voelden voor haar direct spot on!  

In de zomer liet zij alles bezinken en daarna was het tijd om knopen door te hakken; we scherpten de teksten nog één keer aan, kozen het definitieve kleurenschema, tweakten het logo en Keren besloot haar bedrijfsnaam te wijzigen naar Buro Bercovitz!

Bij deze chique, elegante nieuwe branding konden twee dingen eigenlijk niet ontbreken; nieuwe foto’s én een professionele website. Ik benaderde hiervoor fotograaf Linde en webdesigner Marloes, en binnen 1 dag was alles gepland, heerlijk.

Superstoer dat Keren zo in één keer haar hele branding een niveau hoger durfde te tillen. Het resultaat is supertof, al zeg ik het zelf! Keren heeft een ijzersterke branding waarmee je niet meer om haar heen kunt. Clean, met een creatieve twist, net als haar events! 

Ik vertaalde haar branding o.a. door naar haar cv, LinkedIn profiel, social media sjablonen, website content, documenten en visitekaartjes, zodat ze helemaal klaar is om het nieuwe Buro Bercovitz met de wereld te delen! Dankjewel Keren voor de superleuke samenwerking 💛

Keren is blij

Daphne de Windt

Paulien weet jou als persoon centraal te stellen en een merk om je heen te bouwen dat, in beeld en woord, 100% de essentie vangt van wie je bent en wat je (graag) doet. Ze schrijft fijne teksten die je sterke punten op een ongedwongen manier accentueren, serieus maar met een knipoog. Ze is eindeloos geduldig en creatief, en superleuk om mee samen te werken!

Na 2 jaar freelancen was het tijd voor een professionaliseringsslag. In een uitgebreide brainstormsessie bespraken Paulien en ik alles rondom mijn werkwijze en persoonlijkheid. In die enorme woordenbrij vond zij een rode draad, die ze uitwerkte tot een geweldige 1e versie van mijn merkverhaal. Ik liet dit even op me inwerken en na een paar weken besloten we het rigoureus aan te pakken. Zo veranderde ik mijn bedrijfsnaam, boekten we een professionele fotoshoot en liet ik een website maken. Paulien was hierbij de drijvende kracht achter het hele proces en een fijne sparringspartner.

Paulien raakt feilloos de kern van wie je bent en hoe je werkt. Ik ben supertrots op het eindresultaat, het klopt gewoon. Met deze branding ben ik voor mijn gevoel nu klaar voor the next level!

wil je ook met mij aan de slag?

laten we even bellen

paulien-gesprek-aanvragen

eerst meer weten?

check mijn traject hier