De Windt Energie

Daphne de Windt

Daphne de Windt
[dmg_masonry_gallery gallery=”1539,1540,1541,1543,1547″ columns=”2″ gutter=”20″ images_size=”dmg_image_small” modal_background_color=”rgba(23,15,48,0.21)” modal_title=”on” modal_title_color=”#FFFFFF” zoom_icon_color=”#FFFFFF” hover_overlay_color=”rgba(23,15,48,0.21)” hover_icon=”%%51%%” _builder_version=”4.11.2″ _module_preset=”default” background_enable_color=”off” custom_padding=”||||false|false” border_width_all_image=”3px” border_color_all_image=”gcid-bfe114e0-297c-4123-8934-349f5af3e209″ border_width_all_image_tablet=”2px” border_width_all_image_phone=”” border_width_all_image_last_edited=”on|phone” global_colors_info=”{%22gcid-bfe114e0-297c-4123-8934-349f5af3e209%22:%91%22border_color_all_image%22,%22border_color_all_image%22%93}” border_width_all_image__hover_enabled=”on|desktop” border_width_all_image__hover=”0px”][/dmg_masonry_gallery]

Over het project

Daphne is interim HR Manager sinds 2011, en kwam bij mij terecht via LinkedIn. Zij had al een logo voor De Windt Energie, maar miste nog een beetje de sprankeling en frisheid die ze zocht in de rest van haar huisstijl! Ze vond mijn CV Atelier website precies de vibe die zij zocht, en zo kwamen we in contact!

En wat is Daphne een heerlijke bak met energie, ik snapte direct de link met haar bedrijfsnaam 😉 wat zij vooral lastig vond, was het kort en concreet weergeven van haar onwijze hoeveelheid ervaring, en tegelijkertijd haar onderscheidend vermogen ten opzichte van vakgenoten.

Wat ik er bij haar echt uit vindt springen, is haar werkwijze met energie en energiestromen, en haar vermogen om op een liefdevolle manier de confrontatie aan te gaan. Zo kwamen wij op haar slogan “De waarheid is ♥️” en “Een frisse WINDT door je HR-afdeling“. 

Haar huisstijl bestond al uit de kleuren geel en bruin, ik voegde daar de roze tint aan toe voor wat extra warmte en een liefdevolle, frisse, energieke uitstraling!

Ik ging aan de slag met Daphne’s cv, projectbijlage, briefsjabloon, LinkedIn profiel en LinkedIn post sjablonen. Een supervrolijk en consistent geheel geworden, de energie spat er van af, net als bij Daphne zelf!

Dankjewel Daphne voor de heerlijke samenwerking, na ieder gesprek met jou was ik weer helemaal gehyped haha! Stay in touch 😘

Partners

Daphne is blij

Daphne de Windt

“Paulien was precies wat ik zocht na 10 jaar zelfstandig zijn en veel opdrachten en opdrachtgevers te hebben gehad; hoe verwoord je dat? Hoe leg je de focus op wat je betekent voor opdrachtgevers en zoekt in je nieuwe opdracht? Paulien was één en al positiviteit, creativiteit en professionaliteit.

Ik kreeg precies wat ik zocht, en zelfs meer. Het eerste wat ik van haar las raakte me zelfs; zij had de kern begrepen en het gewoon op 2 A4-tjes weergegeven. Wat een super kwaliteit! Wie je bent? Wat je doet? Wat je zoekt? Paulien ziet, verwoordt en verbeeldt het.”

wil je ook met mij aan de slag?

laten we even bellen

paulien-gesprek-aanvragen

eerst meer weten?

check mijn traject hier