TAKE IT or LEAVE IT

Een visueel concept op maat voor jou

Branding is like a box of chocolates..

You never know what you are gonna get

Tuurlijk; een portfolio vertelt je iets over iemands stijl en kunde, en of dat een goede match is met jouw visie voor je bedrijf. Maar dan nog moet je maar afwachten of de betreffende ontwerper jouw visie snapt, én weet te vertalen naar kloppend beeld.

Untill now! Want in de categorie ‘Paulien-heeft-weer-wat-nieuws-bedacht’: mag ik aan u presenteren: De TAKE IT OR LEAVE IT huisstijl!

De watte??

Zo werkt het

Kort samengevat; je vertelt me jouw visie, ik creëer daar één visueel concept bij en jij zegt JA of NEE! Oprecht een win-win situatie; jij zit nergens aan vast en kunt zonder risico een volledige huisstijl op maat laten maken. En ik kan helemaal los met mijn creativiteit, zonder begrenzingen. Hoe doen we dat? Dat vertel ik je hieronder!

1: Waar sta je voor?

Ik wil natuurlijk wel weten wie jíj bent en wat je uit wil stralen. Je ontvangt van mij een kort vragenlijstje per mail. Ik ben benieuwd naar jouw visie, of dat nu een paar kernwoorden zijn of een hele roman (liefst dat eerste 😉)

2: De ingrediënten

Ons startpunt is je huidige huisstijl: wordt het een upgrade of een volledige rebranding? Voor ik aan de slag ga, heb ik deze dingen van je nodig;

  • Je huidige logo, kleuren en lettertypes (alleen als je die mee wil nemen natuurlijk)
  • Zoveel mogelijk foto’s van jezelf, en als je die nog niet hebt; voorbeeldfoto’s van de stijl die je neer wil zetten
  • En het belangrijkste; een moodboard (bijvoorbeeld op Pinterest maar fysiek mag ook) om mij een idee te geven van welke vibe je tof vindt. Ik adviseer je uiteraard in of ik dit vind passen bij je kernwaarden en je branche. 

3: Challenge accepted!

Daarna ga ik los! Ik werk een volledig branding concept voor je uit, met het beeld dat ik voor me zie bij jouw visie. Inclusief kleurenschema, fotografie stijl en post sjablonen 🔥Ik laat zien hoe dit er uit zou komen te zien op één kanaal naar keuze. Voorbeelden hiervan zie je in mijn portfolio

4: TAKE IT or LEAVE IT!

Daarna ligt de bal bij jou! Ik stuur je het visuele concept toe, en als jij denkt “WOW dat ben ik”, dan roep je TAKE IT! We zetten samen via Zoom de puntjes op de i en ik werk de huisstijl helemaal voor je uit, voor één kanaal (zie hieronder). Voel je hem toch niet helemaal? No worries! We kijken samen of ik nóg een concept voor je uitwerk of dat onze wegen scheiden, en het concept dat ik jou aanbood, bied ik daarna aan ter adoptie voor iemand anders! 

Vind ik heel leuk, kijk maar

Kies een smaakje

Welk kanaal gaan we lekker maken?

Instagram

Als je ergens los kunt met je branding, dan is het wel op Instagram! In een voorbeeld feed laat ik je zien hoe je grid er uit kan komen te zien met je nieuwe beeldbank.

Ik maak een set sjablonen voor je stories, reels en highlights, en een nieuwe profielfoto.

LinkedIn

Zakelijk en ingewikkeld? Nee joh, I love LinkedIn! De mogelijkheden op dit platform zijn eindeloos.

Ik geef je profiel een lekkere opfrisbeurt, met een nieuwe profielfoto en header, en samen bepalen we wat we in de ‘Uitgelicht sectie’ kunnen zetten. 

Je website

Je huurt een webdesigner in, maar die vraagt je om je logo, icoon, achtergrondafbeeldingen en verschillende media, help!

No worries, I’ve got your back. Samen bepalen we wat er op jouw website komt te staan en waar, ik maak een moodboard ter ondersteuning.

gifje Paulien 1-op-1

Paulien the branding masjien

Hoppa, uit die comfortzone! Ik zie dat veel ondernemers het lastig vinden om hun huisstijl volledig uit handen te geven. Begrijpelijk, maar daardoor kader je het idee vaak té ver af, wat weinig ruimte geeft voor creativiteit. Óf je visie is gebaseerd op de toffe branding van een vakgenoot. Maar je wil geen kopie, je wil een WOW-factor gebaseerd op JOUW persoonlijkheid.

Zo kwam ik op de TAKE IT or LEAVE IT huisstijl; ik kan he-le-maal los met de visie die ik heb bij jouw merk, zonder risico! Laat de teugels los en ik creëer een concept waar jij zelf nóóit aan gedacht zou hebben. 

Mag ik voor jou mijn branding masjien aanslingeren? Challenge me!

Hoor je het liever van een ander? Snap ik

quanta costa?

niet de goedkoopste maar wel de snelste

Ik houd niet van ingewikkeld; ik werk met één tarief. Van nature ben ik een overdeliverer. Als ik eenmaal bezig ben, kan ik losse eindjes niet aanzien. Je krijgt dus altijd meer dan waar je om gevraagd hebt! Ik bied een 100% ‘niet goed, geld terug’ garantie, maar die heeft nog nooit iemand gebruikt 😉

TAKE IT or LEAVE IT

€750 excl. btw

  • Eén volledig uitgewerkt visueel concept op maat voor JOU, inclusief: een brand sheet (samenvatting van je huisstijl), moodboard en uitgebreide beeldbank in Canva
  • Toegepast op 1 van deze 3 ‘smaken’: Instagram, LinkedIn of je website

Extra smaakjes

€500 excl. btw / stuk

  • Wil je 2 smaken in plaats van 1? Of iets anders nodig? Bijv. een presentatiesjabloon of een set aan documenten?
  • No problem! Stuur me even een berichtje.
  • Nu én in de toekomst; ik heb jouw merkmateriaal bij de hand, dus kan snel schakelen

Disclaimer

Paulien van Bunnik is geen mens, ze is een tsunami. Ze is één grote golf enthousiasme, hartelijkheid, inlevingsvermogen en creativiteit. Plus: ze analyseert razendsnel.

Dus vóór je het weet zet ze je profielfoto, je bedrijfsnaam, je tagline, je uitstraling, je huisstijl, je website én je leven op zijn kop. Ze vist zó uit wat je doet, wat je sterke kanten zijn, en hoe je die het best kunt presenteren. En vervolgens voert ze een rebranding in een noodtempo voor je uit.

Het ziet er makkelijk uit, en voor haar IS het ook makkelijk 😉 Ze weet precies waar ze het over heeft. En ze kan het uitstekend uitleggen.”

Kitty Kilian, De Blogacademie

TAKE IT or LEAVE IT?

Stuur me een bericht en ik ga voor jou aan de slag

paulien-gesprek-aanvragen

Twijfel je nog?

Misschien staat je vraag hiertussen

dummy
Ik heb al een logo / huisstijl, is dat erg?

Helemaal niet! Geen enkel probleem om verder te werken vanuit een bestaande huisstijl. We kijken samen of deze (nog) matcht met je merkverhaal en de uitstraling die we neer willen zetten.

Werk je ook met startende ondernemers?

Ja zeker! Ik vind het echter wél belangrijk dat je al een goed beeld hebt van wie je bent en wat je leuk vindt, want anders wordt het meer een business coach call en hoewel ik dat óók leuk vind, wil ik je vooral helpen om je bedrijf naar het volgende level te tillen qua branding. Daarvoor moet je al wel een basis hebben staan.

Doe je ook gewoon huisstijlen op maat?

Nope! Ik heb deze dienst geïntroduceerd juist omdat ik niet gemaakt ben voor langere trajecten. Mijn kracht ligt in het creëren van zo’n eerste concept, en als een traject bijvoorbeeld een halfjaar duurt met meerdere correctierondes, verlies ik gaandeweg mijn enthousiasme. Dat is voor jóu niet fijn, en voor mij ook niet. Dat wil niet zeggen dat ik 1x iets voor je creëer en je daarna het diepe in gooi, natuurlijk blijf ik met alle liefde met je meedenken en kun je ook altijd mijn hoofd weer huren als je met een volgend marketing of branding vraagstuk zit!

dummy
Hoe krijg ik alles aangeleverd?

Ik werk in Canva! Je krijgt van mij dus de Canva links aangeleverd in een PDF document. Geen probleem als je hier nog geen account voor hebt, die kun je gratis aanmaken, al is een Pro account wel handig (ik geloof €11 per maand). Bijkomend voordeel: ook achteraf kan ik nog met je mee kijken in het Canva bestand als je ergens niet uit komt. 

Zijn de templates makkelijk te bewerken?

Jazeker, Canva werkt heel intuïtief. En kom je er niet uit, dan maak ik met alle liefde een schermfilmpje voor je om te laten zien hoe alles werkt!

Wanneer kun je voor me aan de slag? 😊

Haha I thought you’d never ask! Als je mijn formulier invult, laat ik je weten hoe mijn planning eruit ziet en op welke termijn ik je het eerste concept toe kan sturen, over het algemeen lukt dit wel binnen een maand. Heb je met spoed iets nodig, bijvoorbeeld omdat je webdesigner zit te wachten op input? Overleg dan even met me wat de mogelijkheden zijn.