Terugblik op een vol jaar!
15 december 2023

“Spelen” was mijn jaarwoord voor 2023. Ja sorry ik krijg zelf ook jeuk van het woord jaarwoord. Een vóórnemen dan; ik wou meer spelen en experimenteren!

Is dat gelukt? Zeker weten! Iets teveel misschien 😂 maar dat zorgt ervoor dat ik dit jaar afsluit met een nog veel beter woord; loslaten!

Want geëxperimenteerd heb ik aan alle kanten met mijn bedrijf

Ik organiseerde 4 online BOOSTcamps, bedacht nieuwe diensten als Adopteer een Huisstijl en de Take it or Leave it Huisstijl, en kieperde die vervolgens allemaal weer overboord om me volledig te gaan focussen op mijn ándere nieuwe dienst; Huur mijn Hoofd 🧠

En precies dát is voor mij spelen; nieuwe dingen uitproberen, zonder te weten wat het resultaat gaat zijn. Zo leer ik juist; trial and error.

Sommigen zouden dit verspilde tijd noemen, maar ik vond het fantastisch

Zowel het lanceren als de uitvoering, zo kwam ik steeds dichter bij de werkwijze die het beste bij mij past.

Zakelijk liet ik dus een hoop dingen los, die ruimte maken voor toffe níeuwe dingen. Maar ook persoonlijk; we verkochten onze eigen caravan, wat ik best lastig vond (want súperfijn plekje), maar ook dát maakt weer ruimte voor toffe nieuwe vakanties in 2024. Op avontuur naar het buitenland! Maar ondanks al dat loslaten, doe ik nog steeds knetterveel 😂

Dat brengt me ook gelijk op mijn jaarwoord voor 2024; RUIMTE!

Ruimte in mijn hoofd
Ruimte om te creëren
Ruimte om te genieten
Ruimte voor nieuwsgierigheid
Ruimte voor alles wat op me af komt

Ik heb er nu al zin in 💜 en ik begin het jaar gelijk goed met de Wonderstroom cursus van @babettetasseron! Deze post werd geïnspireerd door onze 1e online sessie, met 46 gelijkgestemde ondernemers. Mega waardevol gelijk al!

“Kleine Paulien” zou supertrots zijn op waar ik nu sta, en dat vond ik een mooie om vaker bij stil te staan. Mijn gezin, mijn huis, mijn eigen bedrijven en mijn roze kantoor; ze zou het allemaal fantastisch vinden. En dat vind ik het nog steeds!

Ik kijk dus vooral heel positief terug op dit volle, mooie jaar

En ik kan niet wachten om al mijn nieuwe plannen in 2024 uit te gaan voeren.

How ’bout you?

Liefs!

Paulien van Bunnik

Aangenaam, tof dat je een kijkje in mijn hoofd komt nemen! Ik ben fulltime ideeëngenerator, vakidioot en groot fan van marketing, branding en ondernemen. Makkelijker kunnen we het wél maken, én leuker.

Kom je ergens niet uit? Huur mijn hoofd! In 1,5 uur werken we samen aan je positionering, je huisstijl óf je social media strategie. Ik zorg dat je weer lol krijgt in je online zichtbaarheid, zodat je klanten áántrekt. 

Liever kant-en-klaar? Adopteer een kant-en-klare huisstijl! Ready to rumble?

werk-aan-jouw-merk-paulien

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *