VIDEO: Samenwerken? Z贸 kan ik je helpen
28 maart 2023

Heeee how you doin? Ik dacht; laat ik jullie weer eens bijpraten over wat ik allemaal aan het uitvoeren ben met WERK aan jouw MERK en het MARKETING WALHALLA.

Ik verander namelijk nog wel eens van aanbod 馃ぃ

Hier kun je de video terugkijken!

Kort samengevat; met WERK aan jouw MERK help ik vooral online ondernemers die hun marketingstrategie of hun visuele identiteit een snelle BOOST willen geven, dat kan op 3 manieren;

DOE-HET-SAMEN:

Regelmatig organiseer ik BOOSTcamps waarin we met max 30 ondernemers samen werken aan je marketing en branding. Stapsgewijs kunnen we zo lekker de diepte in. Op de planning staan nu;

馃挍 LinkedIn BOOSTcamp: 3 t/m 6 april
馃挍 Insta BOOSTcamp: 8 t/m 11 mei
馃挍 Branding BOOSTcamp: 12 t/m 22 juni

1-OP-1:

Liever een snelle BOOST? Huur dan mijn hoofd! In een uur via Zoom werken we een volledig marketingconcept uit, of dit nu je huisstijl is of een “strategie” (maar dan leuk!) voor je socials!

KANT-EN-KLAAR:

Wil je gewoon in 茅茅n keer klaar zijn? Adopteer dan een huisstijl! Op mijn website vind je meerdere kant-en-klare beeldbanken, uniek samengesteld door mij, en als jij hem adopteert verdwijnt hij van de website. Dus alsnog one of a kind!

Vragen? Let me know!

Met mijn andere bedrijf het MARKETING WALHALLA (samen met 24 andere marketing toppers) focus ik me vooral op startende ondernemers, en bieden we je een heleboel blogs, challenges, tips&tricks en binnenkort ook werkboeken en online trainingen om z茅lf op een toffe aan de slag te gaan met je marketing en branding. Have some fun!

Paulien van Bunnik

Aangenaam, tof dat je een kijkje in mijn hoofd komt nemen! Ik ben fulltime idee毛ngenerator, vakidioot en groot fan van marketing, branding en ondernemen. Makkelijker kunnen we het w茅l maken, 茅n leuker.

Kom je ergens niet uit? Huur mijn hoofd! In 1,5 uur werken we samen aan je positionering, je huisstijl 贸f je social media strategie. Ik zorg dat je weer lol krijgt in je online zichtbaarheid, zodat je klanten 谩谩ntrekt.聽

Liever kant-en-klaar? Adopteer een kant-en-klare huisstijl! Ready to rumble?

werk-aan-jouw-merk-paulien

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *