Vind jouw tone-of-voice binnen 2 minuten
16 januari 2023

“Hoe vind ik ‘mijn’ tone-of-voice? Ik wil wel dat die bij mijn personal brand past.”

Nou dat is niet zo moeilijk hoor:

1: Spreek een voicememo in
2: Neem die tekst letterlijk over
3: Je hebt jouw tone-of-voice!

Ehhh beetje simpel? Ja, zo simpel ken het wezen!

Als we iets schrijven, gaan we vaak ineens moeilijk zitten denken over hoe we iets moeten formuleren. Terwijl je normaal makkelijk een uur vol praat over je werk, toch?

Als je marketeer bent voor een multinational, ja: dán is het handig om een tone-of-voice te ontwikkelen, passend bij je merkwaarden.

Maar als zzp’er bén jij het merk. Ga dan niet ineens anders schrijven dan dat je praat!

Van de week zei @francesblomberg tegen mij: “Toffe salespagina van BOOSTcamp, ik hóór jou het gewoon zeggen terwijl ik het lees haha!” Een mooier compliment kun je me niet geven 🙌

Dus hoppa, ga gewoon eens lekker tegen jezelf zitten praten (of doe alsof je tegen een vriend praat) en zet dat om naar een post! Tag je mij als je dat gedaan hebt? Ik ben benieuwd 😉

Paulien de branding masjien

Aangenaam! Vakidioot en groot fan van marketing, branding en ondernemen. Makkelijker kunnen we het wél maken, én leuker.

Kom je er niet uit? Huur mijn hoofd! In een uur geven we je huisstijl een BOOST óf we werken we een marketingconcept uit. Daarnaast organiseer ik bijna maandelijks een BOOSTcamp, waarmee we in groepsverband aan de slag gaan met een onderdeel van je branding!

Ben je zelf totáál niet creatief en heb je echt GEEN idee? Adopteer dan een kant-en-klare huisstijl! Ik laat je zien hoe je deze toe kunt passen op je social media en bijvoorbeeld op je website! Ready to rumble?

werk-aan-jouw-merk-paulien

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *