Waar zie jij jezelf over 5 jaar?
19 september 2023

“Waar zie jij jezelf over 5 jaar?” vroeg mijn manager 10 jaar geleden aan me, toen ik nog in loondienst was. Wat een kutvraag vind ik dat altijd.

“Geen idee”, zei ik. “Ik hoef in ieder geval niet jóuw baan.”

Toen keek ze me heel raar aan. Ze vond het maar vreemd dat ik geen managementfunctie wilde, en ze reageerde: “Je moet toch altijd iets hebben om naartoe te groeien?”

Nou, voor mij werkt dat niet zo. Natuurlijk wil ik ergens naartoe groeien, maar ik heb nog geen idee waarhéén.

Ik vind het belangrijker dat ik datgene wát ik doe, echt tof vind.

Zolang ik dat blijf vinden, blijf ik doen wat ik doe. En haal ik er geen energie meer uit? Dán ga ik nadenken wat ik mis en wat ik anders zou willen.

Niet voor niets ben ik zo’n groot fan van ondernemen. Je bedenkt niet een plan waar je over 5 jaar wil zijn (okee sommige ondernemers misschien wel, maar ik dus niet 😜), 𝗷𝗲 𝗕𝗘𝗡𝗧 𝗴𝗲𝘄𝗼𝗼𝗻 𝗮𝗹 𝘄𝗶𝗲 𝗷𝗲 𝘄𝗶𝗹 𝘇𝗶𝗷𝗻.

Je bedrijf volgt jouw persoonlijke ontwikkeling, en niet andersom.

Mijn teksten, posts, aanbod; alles is continu in ontwikkeling, omdat ik zelf ook continu in ontwikkeling ben. Als ik nu herinneringen krijg van posts die ik een jaar geleden schreef, denk ik HOLY MOLY, wat kan er een hoop veranderen in een jaar.

Nog geen jaar geleden startte ik met @hetmarketingwalhalla, wat voor mij nu echt niet meer weg te denken is. Een halfjaar geleden bedacht ik mijn Huur-mijn-hoofd sessies als “leuk-voor-erbij”, en inmiddels is dat mijn hoofdaanbod.

Ik doe íedere dag wat ik tof vind, en ik leer íedere dag weer iets nieuws van mijn mede-ondernemers, mijn klanten én van jullie, de toffe mensen die ik volg, dankjewel daarvoor 💜

Dus waar zie ik mezelf over 5 jaar?

Ik heb geen flauw idee, en dat vind ik het heerlijkste gevoel ooit! What about you?

Liefs!

Paulien van Bunnik

Aangenaam, tof dat je een kijkje in mijn hoofd komt nemen! Ik ben fulltime ideeëngenerator, vakidioot en groot fan van marketing, branding en ondernemen. Makkelijker kunnen we het wél maken, én leuker.

Kom je ergens niet uit? Huur mijn hoofd! In 1,5 uur werken we samen aan je positionering, je huisstijl óf je social media strategie. Ik zorg dat je weer lol krijgt in je online zichtbaarheid, zodat je klanten áántrekt. 

Liever kant-en-klaar? Adopteer een kant-en-klare huisstijl! Ready to rumble?

werk-aan-jouw-merk-paulien

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *