Waarom saai doen als het LEUKER kan?
1 november 2022

‘Dat je dat durft joh, je kantoor roze verven. Jij doet dat gewoon hè.’
Als ik een euro kreeg voor iedere keer dat ik dat hoorde.. kon ik een McChicken menu kopen. Valt wel mee dus 😜 maar het komt zo af en toe weer ter sprake. Nu ik weer een nieuw kantoor heb bijvoorbeeld! Want uiteraard richtte ik ook díe weer in met een hoop roze (swipe!)

En ik snap die reacties oprecht niet. Want why the hell not? Het is misschien niet gangbaar om je kantoor roze te verven, of je huis, of je haar. Maar er zit toch geen enkel risico aan verbonden? Ja.. dat het lelijk uitvalt. Dan heb je voor €50 weer een nieuwe pot verf en weg ermee.

Dat weegt niet op tegen de voordelen;
💗 Ik kom iedere ochtend met een big smile mijn kantoor binnen
💗 Roze werkt kalmerend (ja écht, psychatrische inrichtingen werden vroeger roze geverfd), dus ik kan hier ondanks mijn hyperbrein ook ontspannen
💗 Mijn inspiratie gaat gelijk AAN, zo heb ik nóg meer zin om mooie dingen te maken
💗 En een heleboel gezellige ondernemers willen een dagje bij me komen werken in mijn real life walhalla 😁

Ik probeer dat niet alleen in mijn kantoor door te voeren, maar in mijn hele leven. Mijn garderobe krijgt steeds meer kleur, en mijn klanten ook! Want hoe kleurrijker ik mezelf profileer, hoe kleurrijker de klanten die me benaderen. I love it! Natúúrlijk is dit niet voor iedereen, dat snap ik. Maar des te beter, mijn crowd weet mij nu moeiteloos te vinden.

Hoe zit dat bij jou? Houd je ook zo van uitgesproken kleuren? En durf je die ook al toe te passen in je bedrijf / je leven? Of is er nog iets dat je tegenhoudt?

Also: ik heb dus een nieuw kantoor! Ik verhuisde van Utrecht Overvecht naar Groenekan, 100 meter achter mijn huis 😀 vind je het gezellig om een dagje te komen werken? Let me know! Kun je gelijk ervaren hoe rustgevend dat roze is (al wordt dat weer volledig teniet gedaan door mijn geklets 😂)

Be a pop of color in a black and white world! 🦄

Paulien de branding masjien

Aangenaam! Vakidioot en groot fan van marketing, branding en ondernemen. Makkelijker kunnen we het wél maken, én leuker.

Kom je er niet uit? Huur mijn hoofd! In een uur geven we je huisstijl een BOOST óf we werken we een marketingconcept uit. Daarnaast organiseer ik bijna maandelijks een BOOSTcamp, waarmee we in groepsverband aan de slag gaan met een onderdeel van je branding!

Ben je zelf totáál niet creatief en heb je echt GEEN idee? Adopteer dan een kant-en-klare huisstijl! Ik laat je zien hoe je deze toe kunt passen op je social media en bijvoorbeeld op je website! Ready to rumble?

werk-aan-jouw-merk-paulien

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *