Waarover praat jij EIN-DE-LOOS?
15 juni 2022

Stel je voor: iemand duwt jou onvoorbereid een podium op, voor een volle zaal. Microfoon voor je snuit: “Houd jij ze even bezig? De spreker komt pas over drie kwartier!”

Over welk onderwerp praat jij dan met gemak EIN-DE-LOOS door? Zodat ze je na die drie kwartier alsnog het podium af moeten sleuren?

Post over dat onderwerp!

Ik heb een hekel aan woorden als passie of purpose, ik noem dat gewoon enthousiasme. En enthousiasme werkt aanstekelijk, daarom maak je daar ogenschijnlijk gemakkelijk een succes van.

Waarvan ga jij AAN?

Waarvan krijg je twinkelende ogen of jeukende handen?

Weet je het niet? Vraag het eens aan je vrienden. Zelf heb je het misschien niet door, maar zij denken vast regelmatig ‘Jahaaa nu weten we het wel’, als jij daarover praat 😉

Let me know!

Paulien de branding masjien

Aangenaam! Vakidioot en groot fan van marketing, branding en ondernemen. Makkelijker kunnen we het wél maken, én leuker.

Kom je er niet uit? Huur mijn hoofd! In een uur geven we je huisstijl een BOOST óf we werken we een marketingconcept uit. Daarnaast organiseer ik bijna maandelijks een BOOSTcamp, waarmee we in groepsverband aan de slag gaan met een onderdeel van je branding!

Ben je zelf totáál niet creatief en heb je echt GEEN idee? Adopteer dan een kant-en-klare huisstijl! Ik laat je zien hoe je deze toe kunt passen op je social media en bijvoorbeeld op je website! Ready to rumble?

werk-aan-jouw-merk-paulien

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *