Waarover praat jij EIN-DE-LOOS?
15 juni 2022

Stel je voor: iemand duwt jou onvoorbereid een podium op, voor een volle zaal. Microfoon voor je snuit: “Houd jij ze even bezig? De spreker komt pas over drie kwartier!”

Over welk onderwerp praat jij dan met gemak EIN-DE-LOOS door? Zodat ze je na die drie kwartier alsnog het podium af moeten sleuren?

Post over dat onderwerp!

Ik heb een hekel aan woorden als passie of purpose, ik noem dat gewoon enthousiasme. En enthousiasme werkt aanstekelijk, daarom maak je daar ogenschijnlijk gemakkelijk een succes van.

Waarvan ga jij AAN?

Waarvan krijg je twinkelende ogen of jeukende handen?

Weet je het niet? Vraag het eens aan je vrienden. Zelf heb je het misschien niet door, maar zij denken vast regelmatig ‘Jahaaa nu weten we het wel’, als jij daarover praat 😉

Let me know!

Paulien van Bunnik

Aangenaam, tof dat je een kijkje in mijn hoofd komt nemen! Ik ben fulltime ideeëngenerator, vakidioot en groot fan van marketing, branding en ondernemen. Makkelijker kunnen we het wél maken, én leuker.

Kom je ergens niet uit? Huur mijn hoofd! In een uur zorg ik dat jij weer lol krijgt in je online zichtbaarheid, met een makkelijke marketingstrategie en/of een BOOST voor je branding.

Mag álles op de schop? Challenge mij dan om een huisstijl op maat te ontwerpen, met mijn unieke TAKE IT or LEAVE IT methode. Of adopteer een kant-en-klare huisstijl! Ready to rumble?

werk-aan-jouw-merk-paulien

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *