Wat is jouw blinde vlek?
12 januari 2022

Iedereen heeft ze, blinde vlekken.

Of fancy gezegd; je bent onbewust bekwaam. Het zijn onbewuste talenten.

Want die dingen zijn voor jou zó vanzelfsprekend, dat je ze niet als bijzonder ziet.

Dat jij moeiteloos ziet hoe processen verbeterd kunnen worden bijvoorbeeld. Voor jou de meest logische zaak van de wereld, dus jij denkt ‘dat ziet toch iedereen??’

Maar dat ziet niet iedereen! En juist daarom is dat een skill die je kunt ‘vermarkten’.

Ik verwachtte ook niet dat er een markt was voor het maken van cv’s

Ik dacht ook ‘dat kan toch iedereen?’ Maar 700 cv’s later met CV Atelier blijkt; héél veel mensen vinden het lastig om kort en concreet op te schrijven waar ze goed in zijn, en dit overzichtelijk weer te geven.

Voor mij is dat een simpel en leuk klusje waar ik al mijn creativiteit in kwijt kan, voor een ander is het een hel 😁

Ik ben benieuwd; had jij een blinde vlek waar je uiteindelijk je business van hebt gemaakt?

Misschien heb je nog steeds een hoop blinde vlekken, ik help je graag om ze naar boven te halen en zichbaar te maken! 💛

Paulien de branding masjien

Aangenaam! Vakidioot en groot fan van marketing, branding en ondernemen. Makkelijker kunnen we het wél maken, én leuker.

Kom je er niet uit? Huur mijn hoofd! In een uur geven we je huisstijl een BOOST óf we werken we een marketingconcept uit. Daarnaast organiseer ik bijna maandelijks een BOOSTcamp, waarmee we in groepsverband aan de slag gaan met een onderdeel van je branding!

Ben je zelf totáál niet creatief en heb je echt GEEN idee? Adopteer dan een kant-en-klare huisstijl! Ik laat je zien hoe je deze toe kunt passen op je social media en bijvoorbeeld op je website! Ready to rumble?

werk-aan-jouw-merk-paulien

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *